granat Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Aaa Ducati, 900 na wtrysku? To ma niezły wygar, jezdzi to w Elefancie, w moim jest 750, i jestem zachwycony, tylko w zerszły wekkend padło mi ładowanie, a miał byc taki klawy offroad...ktos jeszcze jezdzi?Czy grzejecie kanapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja już zapomniałem jak mój motór wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 To podjedz w sobotę bede go reanimował, trzeba pojezdzic przed sniegiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Poszło pw ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak69 Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 24 marca 2013 roku wypędzamy zimę z Opola tym razem startujemy z parkingu CH Turawa Park spotkanie o 12.00 następnie jedziemy ulicami Opola do placu manewrowego OSK Strażak tam palimy mażannę, jemy darmową grochówkę, oglądamy pokazy strażaków i ratowników. Będą też stoiska z akcesoriami i motocyklami. Nie byłeś w tamtym roku to popatrz na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Kowalczyk Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 WITAM WSZYSTKICH ! CZY ORIENTUJE SIĘ KTOŚ KIEDY ROZPOCZĘCIE SEZONU W OPOLU (I GDZIE) :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Masz post wyżej ;) 24 marzec 12.00 Turawa Park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 To już jutro , ma być słonecznie ale -2 st. C . :banghead: Chyba przyjadę puszką :ph34r: Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Będę Was oglądał z okien PO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 I jak był kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Było ich paru ;) Szacun dla mnie za zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Nie mogłem być na całej imprezie byłem tylko chwilkę tylko Pod Turawa Park : http://www.youtube.com/watch?v=ON3uDKGO7BY&feature=youtu.be Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYCHU79 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Szacun dla twardzieli :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak69 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Zapraszam do obejżenia filmu z Rozpoczęcia sezonu Edytowane 31 Marca 2013 przez Kojak69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYCHU79 Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No i gitara :biggrin: Wczoraj zrobiłem po okolicy 200km, rece fioletowe ale banan na gebie do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi