bart_b Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 no wlasnei bo sam nie wiem jak sie za to zabrac. jednooska mozna bardziej zaszalec od czasu do czasu traktorem jednak wygodniej pojedziesz. z tego co poczytalem w temacie rozne publikacje wiem ze jesli wybiore jednooske to ratora 660/700 a co do traktorow to grizlacza 700 albo foremana 500 Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Obczaj jeszcze suke LTZ 400, silnik jak w DRZ E ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydr Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 no wlasnei bo sam nie wiem jak sie za to zabrac. jednooska mozna bardziej zaszalec od czasu do czasu traktorem jednak wygodniej pojedziesz. z tego co poczytalem w temacie rozne publikacje wiem ze jesli wybiore jednooske to ratora 660/700 a co do traktorow to grizlacza 700 albo foremana 500 Braciszek miał ten sam problem :) my do gór mamy daleko a więcej u nas płaskich terenów i piaskownic dlatego padło na Polaris Predator 500 i jest bardzo zadowolony mi osobiście też sie podoba ta maszynka :icon_evil: Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi