czaros Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 przejażdżka po mieście i nie tylko udana mam nadzieję że wszyscy dotarli do domów ja w drodze powrotnej zarobiłem 300zł od niebieskich wiadomo za co poniżej zdjęcie terrorystów na postoju w Radzyminie http://img205.imageshack.us/my.php?image=spotcbr001ks1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 KaZet :P :buttrock: :clap: Ty wiesz, ze te 1,5h to spędziłem u Ciebie w chacie pocieszając Ulkę??? :D I am sorry czaros, ile na ilu miałeś? A pkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 dzieki wszystkim za latanko bylo git !!! szkoda tylko tych 300 pln :buttrock: no ale coz wiemy ze ten sport niesie za soba ryzyko ... oby zawsze tylko finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 no fajnie było, kiedy następna ustawka???p.s.fajne zdjęcie :buttrock: do nastepnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 KaZet :icon_razz: ;) :clap: Ty wiesz, ze te 1,5h to spędziłem u Ciebie w chacie pocieszając Ulkę??? :icon_biggrin: To coś słabo była pocieszona jak wróciłem :cool: Ruszam w trasę.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 LOL - chopy! co wy z tymi trzema stowkami!? Nie macie na co kasy wydawac? ehhhh...(gdyby grupa sie sformalizowala, to bysmy pewnie mieli skladki na takie 'okazje' :icon_razz: ) ABG :icon_razz: zes sie kurde ustawil do fotki :) , jak mowilem "odwroc sie i usmiechni", to nie mialem na mysli "i przyokazji zaslon moja paskudna gebe" :) tak czy inaczej - dzieki za wspolna akcje terrorystyczna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 ABG :crossy: zes sie kurde ustawil do fotki :biggrin: , jak mowilem "odwroc sie i usmiechni", to nie mialem na mysli "i przyokazji zaslon moja paskudna gebe" :wink: Tak czekałem kiedy się o to dojebiesz :wink: Sorry, nie miałem pojęcia, że ptaszek leci :biggrin: Terrorysta to był z nami tylko jeden. Heheheh, na tym ostatnim Orlenie poszedłem płacić gdy Wy odjeżdżaliście. Ktoś zaczął katować wydech i obsługa mówi do mnie, że hałasu narobiliśmy itd. ale wszystko w bardzo przyjaznym tonie z uśmiechem na twarzy. Na to ja, że mamy tutaj takiego strzelacza co napiernicza non stop, ale patrzę przez okno i Kawa jeszcze nie odpalona, hohoho, więc mówię:-Strzelacz jeszcze nie odpalił, ale jak odpali to pewnie będzie wesoło.Wszyscy czekają z niecierpliwością, no i odpalił, a jak zaczął nap**dalać pod wejściem to aż wszyscy przysiedli bo im się nogi w kolanach pouginały, hehehehehhe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 (edytowane) P.S. Norbik, coś mi się zdaje, że dziś koło 8:00 rano minęliśmy się na Trakcie???EDIT: Raczej będę bo z KaZetem jadę. Zobaczycie jaką cebrę sobie dziś sprawił :D heh to bardzo , bardzo możliwe. Wtracałem z roboty.... z rańca, nawet chyba widziałem biało-czerwonego kierownika na biało-czerwonym moto :wink: POLSKA BIAŁOCZERWONI!!!!! CBry6 :bigrazz: piękna sztuka, jedyna w swoim rodzaju heh Spotkanie CBR WNT uznaję za udane, a działalność Grupy za otwartą :wink: ...mimo iż bez założyciela Patryka :crossy: PS. Zameldowałem się w domciu kolo północy....bez przygód :)Ktoś na forum powiedział, że trzeba jeździć szybciej niz 160 kmh to nie łapią :biggrin: A Strzelacz - strzelał na kazdym z postojów :bigrazz: hehehe Pozdro dla "Fidela" :bigrazz: ehh nie ma to jakZATAŃCZYĆ Z DIABŁEM W ŚWIETLE KSIĘŻYCA :biggrin: Edytowane 14 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Spotkanie CBR WNT uznaję za udane, a działalność Grupy za otwartą :buttrock: ...mimo iż bez założyciela Patryka :D Nawet nie masz pojęcia jak wkur**a mnie to, że nie mogę polatać! :P Ale może spotkam się z niektórymi jutro na Motobajzlu, ja będę ok. 12:00.Pozdro CBR WNT!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 zapomniałem nagrac tego naszego strzelacza ale następnym razem na pewno to zrobię można by się gdzieś u mówic jutro na tym moto bajzlu o jakieś godzinie co wy na to :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 jutro Panowie, jak bedzie znosna pogoda (i Qrna jak praca pozwoli), to azymut Bemowo i wyscigi na 1/4 mili :icon_mrgreen: http://www.sss.org.pl/event.php?view=150907 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 dzięki ze mnie wzieliśćie do kalanu CBR fajny wypad trzeba to powtórzyć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 dzięki ze mnie wzieliśćie do kalanu CBR fajny wypad trzeba to powtórzyć :flesje:zapomniales dodac do swojej wypowiedzi STRZAL!!... STRZAL!!..... STRZAL!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 No ja niestety wczoraj nie mogłem być :biggrin: castro: Ty też z Ząbek ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 zapomniales dodac do swojej wypowiedzi STRZAL!!... STRZAL!!..... STRZAL!! :crossy: Hehehe podczas postoju na światłach niefortunnie zatrzymałem się za castro, oczywiście dał "ognia", myślałem że mi kask razem z makówką spadnie hehe, o stacji Orlenu już nie wspomne :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi