patryk.cbr Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 nigdy nie mów nigdy ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Kiedy następne spotkanie / ustawka ? ..ewentualnie wspólny wypad na jakąś fajną miejscówke i popstrykanie fot :) Edytowane 4 Września 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 ja niestety już nie polatam z wami w tym sezonie sprzedałem moto ,następny na przyszły sezon będziepozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 no pany to kiedy ustawka :flesje: ja smigam praktycznie 5 dni w tygodniu \ Foks no kiedy pochwalisz sie sprzetem i pokazesz ze lepiej idzie to na kolo :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 no pany to kiedy ustawka :buttrock:ja smigam praktycznie 5 dni w tygodniu \ Foks no kiedy pochwalisz sie sprzetem i pokazesz ze lepiej idzie to na kolo :buttrock: no dziś :icon_mrgreen: 20:00 pod SGGWdozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBROS Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Jak juz jest was paru do tego klubu to moźe by pomysleć o jakims lofo i naszywce na kuttałe? Powiem szczerze ze też bym dowas dołączył... jak chcecie widzieć CBR1100Xx u waszego boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 ja smigam praktycznie 5 dni w tygodniu \ Foks no kiedy pochwalisz sie sprzetem i pokazesz ze lepiej idzie to na kolo biggrin.gif Ja też śmigam całkiem dużo ale wieczorami to nadrabiam niedobory snu :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jak juz jest was paru do tego klubu to moźe by pomysleć o jakims lofo i naszywce na kuttałe? Powiem szczerze ze też bym dowas dołączył... jak chcecie widzieć CBR1100Xx u waszego boku nooo..naszywka się przyda na przetarty łokieć w kombiaku po wczorajszym paciaku :P nawet mi się zrymowało.. :rolleyes: PS. Albo nie, będę mówił, że przycieram łokciem w ciasnych winklach ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBR 1000F Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 nooo..naszywka się przyda na przetarty łokieć w kombiaku po wczorajszym paciaku :) nawet mi się zrymowało.. :) PS. Albo nie, będę mówił, że przycieram łokciem w ciasnych winklach :buttrock: pozdro Witam wszystkich mam 31 lat mieszkam w Wawie na Żoliborzu na Krasińskiego posiadam od kilku lat CBR 1000F i nie znam wo gule chłopaków na Wawie którzy latają na CBR z miłą chęcią bym kogoś poznał by razem polatać na moto w chwili obecnej dochodzę do siebie po wypadku już chodzę jeszcze tylko kolano rozchodzę i jestem gotów mam nadzieję że ktoś się odezwie do mnie liczę na jakąś wiadomość pozdrawiam a i mam dojście do kamizelek w miarę tanio pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 "(...)w chwili obecnej dochodzę do siebie po wypadku już chodzę jeszcze tylko kolano rozchodzę i jestem gotów(...)" Stary z takim podejściem już zostałeś przyjęty do szacownego grona CBR WARSAW NIGHT TERROR!!! :clap: Myślę, że wszyscy się ze mną zgodzą. Gdy będziesz gotowy, to daj znać i... latamy! :P :biggrin: Wracaj szybko do zdrowia!Pozdrawiam! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 w chwili obecnej dochodzę do siebie po wypadku już chodzę jeszcze tylko kolano rozchodzę i jestem gotów kolano juz rozchodziles :biggrin: Pany jak ktos chetny to dzis start MCdonalds 18,30 ul pelikanow, przy pulawskiej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 12.10.2008 tor Lublin "Lublinerring" godz. 10:00-15:00szykować szpeje :icon_mrgreen: :notworthy: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ile wjazd? Trzeba jakoś specjalnie szykować sprzęta, czy standardowe wyposażenie, czyli pełny bak? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ile wjazd? Trzeba jakoś specjalnie szykować sprzęta, czy standardowe wyposażenie, czyli pełny bak? :buttrock: pełny bak :crossy: ja włąśnie wyjeżdżam w tamte strony....rodzinkę nawiedzić :lalag: wpadaj , nie gadaj :notworthy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 12 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Kto jeszcze leci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi