artur.cbr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 patryś jutro jedziemy obczaić bladego który stoi w garazu jakis czas i brak mu baterii ale ma go koles odpalić jakos w celu odsłuchaniu mam nadzieje pieknego brzmienia!! więc jak ustale godzine spotkania to dam ci halo, bądz pod telefonem :buttrock: p.s.pozdro dla wszystkich posiadaczy cebr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 23 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Spoko! P.S. Nie jakoś ma go odpalić, tylko sprzęt ma palić aż miło, przecież to nie zabytek :( Posłuchamy, polatamy a poprzedzimy to dokładnymi oględzinami. Ty się napalisz a ja sprowadzę Cię na ziemię chłodną oceną :( :( Edytowane 23 Czerwca 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Latałeś wczoraj squod? Tak późnym wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak latalem do 2 :buttrock: Panowie kiedy robimy ustawke !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak latalem do 2 :wink: Panowie kiedy robimy ustawke !? Tudej? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 co się stało się, przecież to honda, a do hondy się nie zagląda :buttrock: ...no chyba że to wystrzelane sprzęgiełko ;) Polak potrafi :crossy: wymieniona cala skrzynia i rozrzad poprawione zawieszenie i smiga jak prawie nowka ! :flesje: no tarcze sprzegla tez wymienione bo popekaly... teraz pieknie juz mruczy :biggrin: Tudej? :wink: Jak bedzie ekipa to sie wyrwe :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 o 13.10 mam pociąg na śląśk. Wracam na moto , będę w wawce koło 20 tej. Jeśli będziecie po 20 latać to z chęcią się przyłączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak latalem do 2 :) Panowie kiedy robimy ustawke !? No to masz przej**ane chłopie :bigrazz: Nie uwierzysz co zrobiłeś buahahahahaha, no nie mogę, jaki ten świat mały :icon_exclaim: Oto cała historia. Godzina 22:00, dzwoni kumpel, że wyjeżdżając z Warszawy do Iławy zalał do TDI 20 litrów Vervy98 :banghead: Stanął z przymusu na skrzyżowaniu Czerniakowskiej z Barską. Jadę na pomoc :) Po różnych perypetiach kupiliśmy wąż ogrodowy i wpychamy go do zbiornika przez dobre 1,5h.Nagle, chyba się dopchaliśmy....zaciągnąłem i w pięknym stylu walnąłem sobie działę Vervy. wku**wiony, bo i nie poleciało i cały się oblałem benzyną otwieram Tymbarka ze schowka. Dwa łyki, przepłukanie gardła i odstawiam na dach. Grzebiemy dalej, coraz bardziej podkurwieni zaistniałą sytuacją. Coraz zimniej, ciemno, wąż się łamie, mi się spieszy, w gębie syf, kumpel na 6:00 do pracy w Iławie etc. Ulice puste, godzina ok. 00:00 i nagle słychać z oddali zbliżający się motocykl, a właściwie grupę motocykli. ......uuuuuUUUUUUUUBBBBbbbbuuuuuuu......, w momencie, w którym żółta F4 przelatuje obok nas Tymbark stojący na dachu, zsuwa się od drgań i rozbija centralnie pod naszymi nogami, oblewając nas i pozbawiając jedynego przepłukiwacza gardła, za to ubarwiając rozbitym szkłem cały placyk, po którym się poruszamy w klapeczkach... Dzięki ku*wa, dzięki :biggrin: :lalag: Jeżeli się nie mylę to i czrna RRka leciała zaraz za Tobą. Dziś dla mnie jest fajn na chwilę obecną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ulice puste, godzina ok. 00:00 i nagle słychać z oddali zbliżający się motocykl, a właściwie grupę motocykli. ......uuuuuUUUUUUUUBBBBbbbbuuuuuuu......, w momencie, w którym żółta F4 przelatuje obok nas Tymbark stojący na dachu, zsuwa się od drgań i rozbija centralnie pod naszymi nogami, oblewając nas i pozbawiając jedynego przepłukiwacza gardła, za to ubarwiając rozbitym szkłem cały placyk, po którym się poruszamy w klapeczkach... Dzięki ku*wa, dzięki :( :lalag: Jeżeli się nie mylę to i czrna RRka leciała zaraz za Tobą. Dziś dla mnie jest fajn na chwilę obecną.haha dobre k**** jak opowiesc kryminalna, musialem dopiero sie rozpedzac ze kolor wylukales ;) dalej verve czujesz w przelyku :D bankowo to ja rr tez tam byla i r6 ale zazwyczaj trzymal tyly :D jak bym wiedzial ze to swoi .... :) masz racje swiat jest cholernie maly nie yamaha ?!!!!!!!!!!!!!! :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 20:00 na Bankowym, czekamy do 20:15. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) z której strony najlepiej wjechac na bankowy ? jak coś to fon 507-371-291 Edytowane 24 Czerwca 2008 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 z której strony najlepiej wjechac na bankowy ? jak coś to fon 507-371-291 Jeden wuj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Dzięki było GIT, kolejna osoba rozdziewiczyła swoje (no prawie swoje :) ) slidery.. do pełni szczęścia brakuje tylko jeszcze dobrych dróg :D Pzdr Panowie Edytowane 24 Czerwca 2008 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 siema,kórde, aż miło poczytać :D jak wróce z ciepłych krajów :flesje: :cool: to się piszę na wieczorne spoty...pozdro zapier**cze :crossy: :icon_question: ;) szerokości i gumowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 oby więcej takich ustawek i witamy nowych kolegów pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi