noa Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 cześć jeździ ktoś wieczorami w tygodniu ? jesli tak to kiedy i gdzie ? w tym tygodniu ściągam zabawke do wawy i fajnie by było w grupie polatać :icon_question:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) jeździ ktoś wieczorami w tygodniu ?obserwuj temat a na pewno z kimś pojeździsz pozdro Edytowane 15 Czerwca 2008 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) czy tu się już nic nie dziej?jest ktoś chętny do polatania dzisiaj :icon_mrgreen:jak by co tel. parę postów wyżej ,dzwonic !!! Edytowane 18 Czerwca 2008 przez czaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noa Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja jestem chętny, ale moto dopiero sprowadzam do Wawki w okolicach wtorku. Mam nadzieję w przyszłym tygodniu juz polatać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 widzę że większośc to tylko posiadacze 2oo bo nie ma z kim już pojeżdzic -gzie jest zeszłoroczna ekipa która wprowadziła terror na ulice ???pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czaro ja juz jestem na koncu skladania silnika takze mam nadzieje ze na weekend skoncze robic potworka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 widzę że większośc to tylko posiadacze 2oo bo nie ma z kim już pojeżdzic -gzie jest zeszłoroczna ekipa która wprowadziła terror na ulice ???Ile można jeździć po tym fucken je*anym mieście :/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ekipę faktycznie ciężko ostatnio zebrać, część nie ma czasu, część lata w dłuuuższe trasy ale nie ma to jak nocna jazda po stolicy :P Squod składaj szpeja i się ustawiamy!!Dzisiaj nie dam rady bo jadę na nocne wędkowanie ale jutro... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ile można jeździć po tym fucken je*anym mieście :/ ?jest tyle miejsc do jazdy i nie trzeba tylko w wawie latac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Swoją drogą W-wa nie jest taka mała, jest poza tym kilka fajnych miejscówek w centrum - przede wszystkim do powinklowania które można "zachaczyć" podczas kręcenia się tu i ówdzie :biggrin: (nie mówie tu o Poniatoszczaku) Może komuś się i nudzić ..jak ktoś lata tylkko od Mc'Wilanów pod Kolumne i spowrotem :wink: z tego co ostatnio się widzi i słyszy :smile: heh .. mi jak się przejada jazda po mieście to zbieramy ekipe na conajmniej 3-4 moto i lecimy na którąś z miejscówek w okolicach coś potrenować, ewentualnie fotek popstrykać - i się nie nudzi tak często (pod warunkiem że jest co w baku) :smile: Jbc pisać na PW lub 506546693 jakby ktoś chciał polatać w najbliższym czasie bliżej przyszłego tygodnia bo moto będe miał w serwisie zapewne :biggrin: Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Swoją drogą W-wa nie jest taka mała, jest poza tym kilka fajnych miejscówek w centrum - przede wszystkim do powinklowania które można "zachaczyć" podczas kręcenia się tu i ówdzie :rolleyes: (nie mówie tu o Poniatoszczaku) Może komuś się i nudzić ..jak ktoś lata tylkko od Mc'Wilanów pod Kolumne i spowrotem :D z tego co ostatnio się widzi i słyszy :P heh .. mi jak się przejada jazda po mieście to zbieramy ekipe na conajmniej 3-4 moto i lecimy na którąś z miejscówek w okolicach coś potrenować, ewentualnie fotek popstrykać - i się nie nudzi tak często (pod warunkiem że jest co w baku) :rolleyes: Jbc pisać na PW lub 506546693 jakby ktoś chciał polatać w najbliższym czasie bliżej przyszłego tygodnia bo moto będe miał w serwisie zapewne :wink: Popieram w całej rozciągłości! :lalag: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Czaro ja juz jestem na koncu skladania silnika takze mam nadzieje ze na weekend skoncze robic potworka :biggrin:co się stało się, przecież to honda, a do hondy się nie zagląda :biggrin: ...no chyba że to wystrzelane sprzęgiełko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Ja w tym sezonie kompletnie bez czasu i jak latam to przeważnie na spontanie, szybki telefon i kruzing...Dodatkowo mam odczucia podobne jak Radek, ile można kręcić się po mieście i wku**wiać, że co chwilę czerwona fala ? :icon_mrgreen: Za tydzień jadę w Alpy więc po powrocie jak odpocznę to z chęcią bym zebrał konkretną bandę ;) Edytowane 21 Czerwca 2008 przez foks Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 witam, jestem nowy ale z checia bym polatal z ekipa, woze sie X11 (w sumie tez ma CB tyle ze CBF ;)) ale chyba to nie pzreszkodzi ;)pzdr i czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 .. i wku**wiać, że co chwilę czerwona fala ? :P Zawsze można potrenować gume spod świateł i pokazać kierowcom w puszkach jak się jeździ niecodzień na "2oo" :icon_eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi