M4NIEK Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jak najbardziej mowie powaznie, wczoraj miedy 23-24 jechalem Pulawskai tak poprostu pozwoliłeś dziadkowi odejść :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jak najbardziej mowie powaznie, wczoraj miedy 23-24 jechalem Pulawska to jest moj rewir :biggrin: w ktorym miejscu i jestes pewny ze to gwozdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 polatam dzis i w weekend wieczorem po puławskiej i może namierze tego dziadka gwoździowego, specjalnie puszką pojade trza uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 squod ja tez tamtendy jeżdże. p.s. to se dziad nagrabił :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 za fraki go i na psy dzwonic niech poniesie konsekwencje może się zastanowi na drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 (edytowane) ja bym sie nie patyczkował w żadne miśki - zatrzymałbym się gdybym widział takiego debila, zsiadł z moto i dał sztuke nie zdejmując rękawic ..by się zastanowił tak naprawde co on najlepszego wyrabia i czym ryzykuje dla innego człowieka :eek: :flesje: .. bywają tacy debile niestety :buttrock: - mi wystarczy jak kiedyś spokojnie sobie przejeżdzałem po przedmieściach Wawy i na łuku widziałem starszego kolesia który śle mi joby machając łapami nie wiadomo za co :icon_mrgreen: (nawet obroty mojego silnika były niskie i ciche) wkur*** się pożądnie, ale że już nie chciało mi się bawić w rozmowe z takim degeneratem pokazałem mu odpowiednio co myśle o nim wolniejszą reką :icon_mrgreen: Edytowane 30 Maja 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Ja sobie ostatnio pomyślałem, że jak ktoś mnie wkurzy na drodze to na światłach się zatrzymam, wygnę blachę z tyłu choć i tak mam brudną, z bani w kasku wywale szybę kierowcy :buttrock: ( lub dziadkowi od gwoździ) i dam z rękawicy :flesje: wsiądę na moto :icon_mrgreen: i ucieknę a wieczorem po akcji będę świętował :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 i tak poprostu pozwoliłeś dziadkowi odejść :crossy: No właśnie... Waldi powiedz, że nie! Nie wierzę, że nie zareagowałeś! :crossy: Napisz na jakim dokładnie to było odcinku. to jest moj rewir :biggrin: w ktorym miejscu i jestes pewny ze to gwozdzie ?? Rafał, czas namierzyć dziada i skopać mu dupę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 jeżdziłem wczoraj od 21 do 23 po puławskiej, niestety nie dorwałem nikogo, jeżdże puszką bo jak go dorwe to od razu pakujemy dziadka do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) ..a i tak patrz od 4 lat odkąd jeżdże ani jednej kontroli nie miałem chociaż że już później byłem w posiadaniu "A1" a następnie "A" i se ku*** wykrakałem :icon_biggrin: dzisiaj mnie chłopaki zgarneli w biały dzień na radzymińskiej w samo południe :notworthy: heh..chwile się porozmawiało i wyszło że tylko o 30 km/h za dużo?, z tego co powiedział pan aspirant :icon_razz: nie chciało im się już robić drugiego pomiaru żeby mnie bardziej udupić :crossy: taryfa ulgowa: 100 zł / 2 pkt. - jak na "dziewiczy" meeting to nawet nawet :notworthy: .. oby jak najmniej takich spotkań .. przeszła mi przez chwile myśl o tym żeby się nie zatrzymać ale jakieś 50 m. dalej skrzyżowanie Szwedzkiej na którym jak zwykle trafiam na czerwone więc nawet nie było możliwości tymbardziej że sporo puszek :/ Edytowane 31 Maja 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 jeżdziłem wczoraj od 21 do 23 po puławskiej, niestety nie dorwałem nikogo, jeżdże puszką bo jak go dorwe to od razu pakujemy dziadka do bagażnika i nad Wisłe.... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Dzisiaj pogoda była perfekcyjna :evil: Polatałem aż miło, szkoda że nie w większej grupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 200km z plecaczkiem. Całkiem w czoko się latało. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) 200km z plecaczkiem. Całkiem w czoko się latało. Pzdr Nieźle, nieźle :biggrin: Jakiś czas temu zrobiłem z plecaczkiem 600 km w 12 godzin (z 5 godzinną przerwą na Mazurach).Też było fajnie ( prawda Aniu?:smile: ). Edytowane 31 Maja 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wylukaliśmy z ABG fajne miejsce na poćwiczenie pewnych bardzo ważnych kwestii w życiu każdego motocyklisty (możliwe że część z Was już tam była).. pusto, nowy asfalt, cichutko, odludzie. Jak tylko zmienię dekiel i crash pada :biggrin: przejedziemy się tam (o ile będą chętni). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi