Skocz do zawartości

"CBR WARSAW NIGHT TERROR!!!"

patryk.cbr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

.. kurde muszę się wkońcu ogarnąć i z wami się wkońcu ustawić konkretnie :) bo tak to najczęściej terroryzuje samemu :) lub w 2 moto - a to troche nudno jednak zaczyna się robić powoli.

Jeżeli będzie pogoda latacie w weekend ? .. moim zdaniem ustawke najlepiej robić w Mc Wilanów bądź pod słynną "kolumną" :)

Edytowane przez Tylik

Też chciałem podziękować za wspólne jeżdżenie, do następnego! :)

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Strzała dla wszystkich cebrowców zwanych dalej "terrorystami" ,

jestem napalonym na jazde nowicjuszem chcącym dołaczyć do Waszej elity co prawda narazie tylko teoretycznie bo zakup moto jeszcze przedemną.

Nie mam doświadczenia ale trening z głową zrobi swoje!

aby wam nie ściemniać to przyznam się, że ten sezon muszę poświęcić rodzinie i wyjezdżam za granice więc raczej będę śledził wasze wypady i od czasu do czasu odezwe się nie śmiało na forum!

Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będę mógł troche p.w.....ć tych strasznych mocherów nocą na ulicach W-wy, juz nie mogę się doczekać, ach!!!

Pozdro dla was wszystkich a w szczególności dla ciebie stary przyjacielu latający na "bladym 1000 rr" który p.j...ł mi w głowie z moto, a i dla ciebie foks pozdro bo nawet ze dwa razy się spikneliśmy na motobajzlu, moze mnie kojarzysz. :bigrazz: