patryk.cbr Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dzięki za wspólny uliczny terror, wprawdzie krótko ale intensywnie :) Do następnego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) .. kurde muszę się wkońcu ogarnąć i z wami się wkońcu ustawić konkretnie :) bo tak to najczęściej terroryzuje samemu :) lub w 2 moto - a to troche nudno jednak zaczyna się robić powoli. Jeżeli będzie pogoda latacie w weekend ? .. moim zdaniem ustawke najlepiej robić w Mc Wilanów bądź pod słynną "kolumną" :) Edytowane 14 Maja 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Też chciałem podziękować za wspólne jeżdżenie, do następnego! :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Też chciałem podziękować za wspólne jeżdżenie, do następnego! :) może dzisiaj :crossy: :( ja tam la tam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Wielkie dzięki chłopaki. :icon_rolleyes: Mam nadzieję, że następnym razem uda się troszkę dłużej polatać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 warszawa steroryzowana :wink: dzieki wszystkim za wczoraj pozdro i do nastepnego... oby szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A dzisiaj terroryzowałem ulice w towarzystwie mojej drugiej, lepszej połówki (jako plecaczka) i... dawaliśmy radę "singlom"! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A dzisiaj terroryzowałem ulice w towarzystwie mojej drugiej, lepszej połówki (jako plecaczka) i... dawaliśmy radę "singlom"! :bigrazz:ale to już nie ta jazda co? :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) ale to już nie ta jazda co? :) Mimo to nie było źle, wszystko zależy od "plecaczka" a mój spisuje się doskonale, zawsze!!! :lalag: :) Edytowane 18 Maja 2008 przez patryk.cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A GUMA CHOCIAż BYłA? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A GUMA CHOCIAż BYłA? :-) Nie, ponieważ zawsze dbam o to byśmy wrócili razem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 co jest z terrorem? czy spokojni motocyklisci mogą wychylić się sticik ::;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 co jest z terrorem? czy spokojni motocyklisci mogą wychylić się sticik :::biggrin:)) Terroryści zbierają siły i niebawem zaleją warszawskie ulice a ci co lubią nocą spać znów nas znienawidzą :) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witam, mnie dzisiejszy terror kosztował 700 zł i 10 pkt a koledze chcieli prawko zabrac ale za to jaki filmik obejrzeliśmy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.cbr Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Strzała dla wszystkich cebrowców zwanych dalej "terrorystami" , jestem napalonym na jazde nowicjuszem chcącym dołaczyć do Waszej elity co prawda narazie tylko teoretycznie bo zakup moto jeszcze przedemną. Nie mam doświadczenia ale trening z głową zrobi swoje! aby wam nie ściemniać to przyznam się, że ten sezon muszę poświęcić rodzinie i wyjezdżam za granice więc raczej będę śledził wasze wypady i od czasu do czasu odezwe się nie śmiało na forum! Mam nadzieje, że w przyszłym sezonie będę mógł troche p.w.....ć tych strasznych mocherów nocą na ulicach W-wy, juz nie mogę się doczekać, ach!!! Pozdro dla was wszystkich a w szczególności dla ciebie stary przyjacielu latający na "bladym 1000 rr" który p.j...ł mi w głowie z moto, a i dla ciebie foks pozdro bo nawet ze dwa razy się spikneliśmy na motobajzlu, moze mnie kojarzysz. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi