norbik Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Widzieliscie to: http://moto.allegro.pl/item354392093_wypoz...cbr_1000rr.html :D heh nieźle, mam jakby co niedaleko. Jak będę sprzęta zmieniał może skorzystam :bigrazz: ciekawe jakie dodatkowe warunki postawią, czy moto jest ubezpieczone itp. :eek: a na chwile obecną wole zatankować 5 razy do pełna swoje moto :bigrazz: PS. Co do dzisiejszej ustawki to niestety nie wiem czy dam radę, ale w razie co śledzę wątek :wink: no i trzymam :lalag: za pogodę.... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 u mnie juz nie pada :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 No tośmy sobie polatali... :icon_biggrin: Pogoda ty, ty... ku**o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeleszu Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Witam. Wszystkich posiadaczy CBR. Terror wskazany kiedy ustawki wchodze jak mozna ?:clap: Tylko ze posiadam moto wszystko jest git tylko kwitu na kat.A jeszcze kur... nie 20.05 praktyka wiec początek czerwca i moge z wami latać pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 to lataj beez :) Ja na każdym moto (a było ich tylko i aż 2 :) ) musiałem sezon przymusowo tak latać heh ..a i tak patrz od 4 lat odkąd jeżdże ani jednej kontroli nie miałem chociaż że już później byłem w posiadaniu "A1" a następnie "A" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 ..a i tak patrz od 4 lat odkąd jeżdże ani jednej kontroli nie miałem chociaż że już później byłem w posiadaniu "A1" a następnie "A"...bo pewnie nawet nie zauważyłeś jak Pan w białej czapce do Ciebie machał :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ktos sie pisze na wieczorne latanie dzisiaj albo jutro? zapowiada sie w miare stabilna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ktos sie pisze na wieczorne latanie dzisiaj albo jutro? zapowiada sie w miare stabilna pogoda. jak nie jak tak :icon_idea: :D pewnie będę koło 19:00 w 2oo....jak się zbierze jakaś ekipa to polatam, jak nie to też :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 jak nie jak tak :D :( pewnie będę koło 19:00 w 2oo....jak się zbierze jakaś ekipa to polatam, jak nie to też :biggrin: pzdr ja na 19 chyba sie nie wyrobie ale moze sie ustawimy o 20 gdzies na miescie? moze ktos jeszcze dolaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabeleszu Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 panowie przypał mnie dopadł przestrzelony zakręt i zatrzymałem sie w rowie przykra sprawa. Ale nie jest tragicznie. Musze kupi i wymienic: przedni reflektor przednia owiewke mocowanie raczki hamulca przedniegi pojemnik na płyn hamulcowy przedni + wężyk czy ktos wie gdzie moge dostac te części w Warszawie albo okolicach bo na Allegro nie ma tych części. Był tylko jeden reflekto ale jak zadzwoniłe to był sprzedany poszedłza 800zł.proszę o pomocpozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Kto dziś lata, szkoda tracić tak piękną sobotę! Wpisywać się, ja mogę startować choćby za chwilę!! P.S. diabeleszu współczuję... Weź giełdę motocyklową i obdzwaniaj handlarzy. Zadzwoń też do Julka http://www.motorakowski.pl/, może coś Ci znajdzie na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 ja bym tez polatal ale dopiero pod wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Polatałem!!! ;) Straszny tłok na ulicach jak na sobotę, no i ci sfrustrowani puszkarze w swych katamaranach strasznie mnie wku***ali! Żal im dupę ściska, że motocyklista ma gdzieś korki. Musi, no ku**a musi jeden z drugim zajechać drogę, albo chociaż tak się ustawiać na pasie żeby życie utrudnić! :evil: A teraz słowo właśnie do tych frustratów: I TAK CH*JA WAM TO DAŁO, A JA MIAŁEM MOŻLIWOŚĆ POTRENOWANIA SLALOMÓW :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Polatałem!!! :icon_twisted: Straszny tłok na ulicach jak na sobotę, no i ci sfrustrowani puszkarze w swych katamaranach strasznie mnie wku***ali! Żal im dupę ściska, że motocyklista ma gdzieś korki. Musi, no ku**a musi jeden z drugim zajechać drogę, albo chociaż tak się ustawiać na pasie żeby życie utrudnić! :evil: A teraz słowo właśnie do tych frustratów: I TAK CH*JA WAM TO DAŁO, A JA MIAŁEM MOŻLIWOŚĆ POTRENOWANIA SLALOMÓW :D :D a ja wyjechalem na miasto i od razu zlapal mnie deszcz :banghead: no to moze w niedziele jakos razem bysmy powalczyli... :biggrin: a ja wyjechalem na miasto i od razu zlapal mnie deszcz :banghead: no to moze w niedziele jakos razem bysmy powalczyli... :biggrin: no to jak? anybody? bo pogoda zaj....a :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszr Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam wczoraj nie latałem ale cały dzień w piątek. Czy dzisiaj ktoś lata wieczorem? Tak ok 21wszej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi