Dino Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Siema. Ja też jestem z Nowej Dęby. Obecnie mam SuperMoto ale crossowe koła już zakupiłem, teraz tylko czekam na łańcóch i można się kiedyś zgadać na jakąś jazde. Doozer dobrze gada.... teraz jest naprawde spora ekipa OFF-ROADowa :( Tu jest link z moimi byłymi moto no i z obecnymi: http://bikepics.com/members/dino666/ PS. gratuluje zakupu i mam nadzieje że kiedyś pośmigamy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Siemka Dino, no ekipa robi sie coraz lepsza i nie powinniśmy sie nudzic :wink:Ja musze sie troche podszkolić żeby za Wami nadążyć, bo po pierwszym dniu to kaleka jestem :( .A Twój Husaberg spoko sprzęcior, dobrze, że się zdecydowałeś na koła enduro :flesje: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Na koła Enduro to ja zawsze byłem zdecydowany. Od małego śmigam w terenie ,a SuperMoto poprostu kupiłem bo była okazja i teraz będe miał koła i w teren a jak przyjdzie dalszy wyjazd np. jakiś zlocik w okolicy to zmieniam kółka na SM i spoko :( PS. gdzie mieszkasz ? bo w ogóle niewiem któż to zakupił tego DRZta ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No fajne rozwiązanie, w sumie kółka SM też bym chciał do mojego DR-Z ... PS Napisałem Ci PW gdzie mieszkam i kim jestem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 no nie wziolem kata, jadźka byla w lepszym stanie :icon_biggrin: http://bikepics.com/pictures/1010938/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Fajne sprzęty macie (też marzę o czymś w teren)Bez awaryjnej jady życzę :notworthy: Dzięki za mapkę. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 A może ktoś z Was słyszał o silniku do Dr-Z 400? Pilnie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 do jakiej... wagi.. mozna jezdzic na takiej czterysetce? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 waze 85 i jechalem drz supermoto na karawanie tour 162km/h na autostradzie wiec calkiem spoko heh:) wiecej nie chcial isc i to bylo z wiatrem. w sumie do 120 zbiera sie migiem, na gume idzie samo z jedynki i jest suuuper zwrotny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja jestem bardzo lekki bo waże... zaledwie 56kg a mam 181 cm wzrostu :icon_mrgreen: Więc nie powiem Ci DO jakiej wagi, moge tylko powiedzieć, że przy takiej wadze co ja waże można dawać rade...A to, że jest super zwrotny to musze przyznać, choć nie wiele jeździłem i nie mam porównania do innych enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja jestem bardzo lekki bo waże... zaledwie 56kg a mam 181 cm wzrostu :icon_mrgreen: Więc nie powiem Ci DO jakiej wagi, moge tylko powiedzieć, że przy takiej wadze co ja waże można dawać rade...A to, że jest super zwrotny to musze przyznać, choć nie wiele jeździłem i nie mam porównania do innych enduro.:ROTFL...to ja przy 185 waze 95 :/tzw well built ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 name='Fiba_Enduro' date='02 wrzesień 2007 - 12:51' post='1012502']Witajcie, Nie dawno poradzałem się Was co wybrać na swoje pierwsze moto, no i doradzaliście mi rożne sprzęty od 50cc do różnych innych. W gre wchodził tylko 4pak, znalazłem na allegro Suzuki DR-Z 400, które należało do forumowego kolegi Petera no i decyzja zapadła, że kupuje :bigrazz: Dzisiaj już jestem po pierwszych jazdach i oswajaniu sie z tym diabełkiem :icon_mrgreen: . Maszynka chodzi pięknie, ale póki co manetki prawie wcale nie odkręcam :D . No ale po skuterze to hamowanie silnikiem w 4takcie mnie też zaskakuje. Troszke zajdzie zanim go w jakimś stopniu opanuje ale damy rade :icon_mrgreen: DRzeta jest z 2001r, wersja S ale troche odchudzona (poodkręcane różne pierdoły) ma zamontowany wydech Leo Vince X3 i złotą kierownice Renthala oraz tylni błotnik z lampą Acerbis. witam fajny sprzecior .. tez chcę sobie kopić jakiegoś krosa aby polatać po lesie mimo ze mam r6ktora tez bardzo dużo jeżdżę pozdro i szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi