puchaty Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jak zarejestrować motocykl jako SAM czyli po składny z 3 może i więcej motocykli. Urząd, rzeczoznawca i te sprawy. Czy ktoś się w to bawił?? Opłaca się?? Ile może wynieść koszt takiej rejestracji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 http://www.wom.warszawa.pl/index_karta.php?adres=229 http://www.um.gliwice.pl/index.php?id=10102/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Tylko nigdzie nie ma mowy o kosztach. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Tylko nigdzie nie ma mowy o kosztach. :crossy:Jak to niema ? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 to poszukaj informacji na forum, bo była i to nie raz :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A co myślicie o tym sposobie rejestracji: http://www.allegro.pl/item248695710_papier...kumentacja.htmlNapisałem do kolesia. Odpisał mi, że przesyła mi sposób na legalne zarejestrowanie. Koszt rejestracji 500zł. P.s. A może ktoś z forum kupił takie cuś i chce odsprzedać za jakąś kwotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 A co myślicie o tym sposobie rejestracji: http://www.allegro.pl/item248695710_papier...kumentacja.html że za takie manewry powinni zamykać :icon_mrgreen: ze względu na brak opisu co właściwie sprzedawca ma na myśli można się tylko domyślać, że to nic tak naprawdę legalnego. podejrzewać można, że np sprzedaje kawałki ram ze złomu z numeramiszkoda, że na zachodzie jeszcze nikt nie wpadł na to, że tabliczki znamionowe powinno się fizycznie niszczyć w przypadku uszkodzonych ram, żeby tacy oszuści jak ten powyżej nie mogli bawić się w paserstwo kradzionych motocykli :icon_mrgreen: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocz Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja mam Zapka zarejestrowanego na JAWA z roku 60` tylko w pojemności mam wpisane 1200 :biggrin: :icon_mrgreen: ,:icon_mrgreen:.No i zniżka przy ubezpieczeniu ;) .Tak ,że panowie bez przesady z tym kasowaniem tabliczek .Nie mówię o Japońcach z roku 90-2000,to powinno sie nawet karać jak sk***iel sprzedaje ścigawkę z krzywą ramą ,A rynek wtórny był i będzie ,i na kradzione motocykle zwasze znajdziesz kupca ,bo CZĘŚCI !!!!! ,no cóż polskie realia PozdroALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchaty Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mam kolejny pomysł jak zarejestrować motocykl legalnie . Gdzieś wyczytałem, że trzeba mieć umowę kupna-dowód, że nie ukradłem moto. Iść z tym do urzędu komunikacyjnego i jeżeli mają tam papiery ten motocykl to wszystko jest OK, jak nie to beznadzieja. Co o tym sądzicie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi