tomektychy Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Stifler napisał: Ja jak jeszcze miałem enduraka to woziłem psa.. w zasadzie suke(jamnika) z łapami na baku.. pomijam fakt ze siedziała na moich jajkach ale tak było najłatwiej.. Z tego co mi sie wydawało moja jamniczka to lubiła... hehe Hehehe co lubiała? siedzieć na jajkach czy samą jazdę?:D hahaha pozdro:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsx1100g Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Ja swego jamnika woziłem na wakacjach w plecaku na plecach. Pies zajmował wygodna pozycje i siedział tak a ż go nie wypuściłem. Nabawił sie jednak zapalenia ucha śwodkowego, ale to był jamnik . Jamnik to nie pies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 gsx1100g napisał: Jamnik to nie pies.hehe potwierdzam.. jamkniki to odrebna kategoria . Ogolnie fajny pomysl zeby wozic ze soba swojego "najlepszego przyjaciela" tylko nie jest to takie latwe do wykonania . Czapka pilotka okularki , jakas chusta dla "lansu" i wyruszaj z psiakiem w swiat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Widywałem dotąd kilka razy człowieka, ktory wozi swojego psiaka Simsonem (na baku), ale to tylko po leśnych dróżkach (mieszka blisko lasu). Pytałem o niego mego tatę i mówi, ze on jeździ tak od dwana, więc pies od szczenięcia jest przyzwyczajony do takiej jazdy. Bez żadnych dywaników, czapeczek itd. Zresztą, jeżdżą powolutku zygi12 napisał: dobre!!!!!a tak przypadkiem to nie wiecie jak przewiezc krowe(dojna) motocyklem???Byłby problem, ale skoro w maluchu się mieści, to można sobie poradzić :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi