KarolinaPink Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Hej, Dotarłam :icon_razz: Troszkę deszczyk mnie zmoczył. Ale co tam...Było suuperowo. Dzieki. Norbik, ostatnie 20 km były szalooone dla deerzetki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Hej, Dotarłam :icon_razz: Troszkę deszczyk mnie zmoczył. Ale co tam...Było suuperowo. Dzieki. Norbik, ostatnie 20 km były szalooone dla deerzetki :) szacun dla Karolinki :biggrin: dała czadu 148 km/ha Karolinka wyprzedza :bigrazz: było gites....silniczek cebeerki tego potrzebował:)hehehedo zo w Borkach :biggrin: Edytowane 2 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Norbik!!!nie podrywaj Karoliniki!ona jeszcze nie gotowa ;PCastro... choleroo.. trza bylo mowic ze inna droga jedziesz.. bo martwilismy sie o Was i czekalismy na poboczu ;P Marcin SF tez dotarl.. wlasnie oproznilizmy czery winka z pieknymi paniami :icon_razz: za to przyznaje ze poznanie Karolinki jest rozwijające dla wyobrazni.. człowiek caly czas myśli czego to nie ma różowego :biggrin: 3 fotki jeszcze z Bankowego...czekam na reszte zdjec :)http://picasaweb.google.pl/michal.klucz/Ki...atrzWLusterkaII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Norbik!!!nie podrywaj Karoliniki! Dlaczego nie?? Zazdrościsz? BTW looknijcie na fotki http://picasaweb.google.pl/KarolinaKruk/KazimierzDolny010907 Edytowane 2 Września 2007 przez KarolinaPink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 jaaa? no gdzieee :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: fotki.. ehh.. Moni.. czemu nie chciałaś najpiękniejszej sztuki dosiąść? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 jaaa? no gdzieee :P ;)fotki.. ehh.. Moni.. czemu nie chciałaś najpiękniejszej sztuki dosiąść? ;P dobra, dobra :D przecież Monika dosiadła najpiękniejszej sztuki (to ta żółta :notworthy: ) hehePS. THX za fotki ;) , fajnie powspominać wypadzik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nno w końcu mogę się wypowiedzieć. Niestety nie mam dostępu do forum z domu, chyba tylko format pomoże. Przejażdżka superowa, bardzo miło było was poznać i się przejechać. Karolina, żeczywiście jeszcze się wieczorem zastanawiałem, co jeszcze mogłaś mieć różowego :notworthy: Wyjęcie różowego aparatu przechyliło szalę i mój mózg już nie myślał o niczym innym ;) co do pięknych i piękniejszych motocykli, to Monika już zadecydowała które są najpiękniejsze więc wr0na bardzo nam przykro ;) liczę na to, że z każdym wypadem przelotowa nam będzie rosła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 :buttrock: Hej Wrona. juz nie placz Twoj motorek jest najpiekniejszy tylko balam sie na niego wsiasc :clap: Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 :wink: Hej Wrona. juz nie placz Twoj motorek jest najpiekniejszy tylko balam sie na niego wsiasc :lalag: Monika jaasne, a swistak siedzi bo sreberka były kradzione ;) :banghead: :buttrock: :biggrin: :crossy: :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi