Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Nie ma ograniczeń co do płci, wręcz przeciwnie, płeć piękna mile widziana. Liczebność również nie podlega ograniczeniom. Najważniejsza dla mnie jest organizacja, gdyż muszę zarówno ja jak i Wr0na być najpóźniej o 19:00 w Warszawie. Więc 13:30 mamy pełne baki, zrobione siusiu i odpalone motocykle ;) A i dodam, że to będzie pierwsza moja większa grupa, dotychczas jeździłem maksymalnie w 3 motocykle, więc wszelkie uwagi mile widziane :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie ma ograniczeń co do płci, wręcz przeciwnie, płeć piękna mile widziana. Liczebność również nie podlega ograniczeniom. Najważniejsza dla mnie jest organizacja, gdyż muszę zarówno ja jak i Wr0na być najpóźniej o 19:00 w Warszawie. Więc 13:30 mamy pełne baki, zrobione siusiu i odpalone motocykle :cool: A i dodam, że to będzie pierwsza moja większa grupa, dotychczas jeździłem maksymalnie w 3 motocykle, więc wszelkie uwagi mile widziane :wink: zgadzam się w 100% :biggrin: z przedmówcą.. odnośnie jazdy w grupie nie będę się wypowiadał, ostatnio z Greedo zgubilismy Wronę i Izulkę po 2 km.... jazdy z 2oo-ek ;) a nie chcieliśmy się zgubić :bigrazz: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 No niestety nie zabiore sie z Wami... jade tego dnia do Radomia na Air Show... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 zgadzam się w 100% :biggrin: z przedmówcą.. odnośnie jazdy w grupie nie będę się wypowiadał, ostatnio z Greedo zgubilismy Wronę i Izulkę po 2 km.... jazy 2oo ;) a nie chcieliśmy się zgubić :bigrazz:taaaa :cool:tyle ze moja sucz nie lubi chłodu.. więc gasła na każdych światłach.. z tego powodu też poruszałem się wolniej.. a jak na złość gdy miałem trochę prostej to miałem też dwa radiowozy obok :wink: i następnym razem na nocne jazdy zabieram antifoga... No niestety nie zabiore sie z Wami... jade tego dnia do Radomia na Air Show...powiedz szczerze ze jak wr0na nie przyniesie winka to nie jedziesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 tyle ze moja sucz nie lubi chłodu.. więc gasła na każdych światłach.. z tego powodu też poruszałem się wolniej.. a jak na złość gdy miałem trochę prostej to miałem też dwa radiowozy obok :Dechem... jest cus takiego jak ssanie :bigrazz: powiedz szczerze ze jak wr0na nie przyniesie winka to nie jedziesz ;)winko + motor = smierc!!!!!!!!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 echem... jest cus takiego jak ssanie :bigrazz:wiem.. ona to uwielbia.. ale bez przesady... ;)winko + motor = smierc!!!!!!!!!! :notworthy:ojj.. ja nie mowie ze do jazdy :Dzawsze moglo sie rozpadac.. wiec moglibyśmy usiąść gdzieś i pogadać jak za starych ogniskowych czasów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ojj.. ja nie mowie ze do jazdy :cool:zawsze moglo sie rozpadac.. wiec moglibyśmy usiąść gdzieś i pogadać jak za starych ogniskowych czasów :(Eee... o ile pamietam na na ognichach zawsze stalismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Eee... o ile pamietam na na ognichach zawsze stalismy......niektóre też leżały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Hej - a może przyłączymy do Belga i wpadniemy lepiej na Air do Radomia?Kazimierz mamy co wekend;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja bede z plecaczkem :P czyli wolna jazda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jechałem drogą 801 od skrzyżowania z trasą nr 50 w stronę Puław, w tamtym roku i strasznie mną wytrzęsło :) . Od tamtego roku nic sie nie zmieniło, jest coraz gorzej, tak naprawde to z wawy do kazika dojazd jest hu***y, albo trzepie albo nudne proste. Ale pomysł :P , szkoda za odpaliłem komp po tygodniowej przerwie i tak pozno, bawcie sie dobrze. Z tego co mi Wrona mowił przez tel to 5 maszyn pojechało......dobra grupa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 zgodnie z obietnica - melduje sie... dotarlem! dziekuje wszystkim za przemile owarzystwo, milo bylo poznac kolejna nowa twarz! :clap: i dzieki za wyrozumialosc moich świeżynkowych zachowan :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 zgodnie z obietnica - melduje sie... dotarlem! dziekuje wszystkim za przemile owarzystwo, milo bylo poznac kolejna nowa twarz! :) i dzieki za wyrozumialosc moich świeżynkowych zachowan ;) tak, tak...Norbik zu hause :bigrazz: miło było poznać nowych motonitów :clap: "a teraz idziemy na jednego" :( :flesje: PS. Średnia bedzie wzrastać w miarę dalszych wypadów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Szkoda, że nie dałem rady się wybrać, ale po nocnych wojażach zbyt późno wziąłem się za robotę, którą musiałem wykonać i mógłbym ruszyć z domu dopiero ok 15, więc raczej już bym was nie dogonił. Mam jednak nadzieję, że następnym razem się załapie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 :biggrin: meldujemy sie :crossy: zgodnie z obietnica ok było, tylko wolno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi