wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Marcin SF wychodzi z propozycją spędzenia sobotniego popołudnia w małej paczce i wypicia kawy w Kazimierzu. szczegóły:wyjazd 12.00spotkanie na Shellu na Wale Miedzeszyńskim w stronę Falenicy.prędkość przelotowa ok 100-120km/hstyl jazdy: rekreacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 :( no ok jestem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 hlip, hlip a ja motór sprzedałem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) dobra propozycja... ciekawe jaka bedzie pogoda :icon_razz: bo prognozy są kiepskie na weekAle gdyby była znośna jestem wstępnie zainteresowany :wink: PS. A może po proteście http://forum.motocyklistow.pl/Protest-Moto...A-2-t80278.html koło 13:00 Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 pogoda ma być na początku mało słoneczna, ale ma nie padać, z mojej pogodynki wynika, że koło 15-16 godziny ma się pojawić trochę słońca. Przez to, ze miałem jechać na mazury zupełnie zapomniałem o proteście. Myślę, że tematy można połączyć, ale z Wawy chciał bym wtedy wyjechać najpóźniej o godzinie 13:00 - 13:30 trzeba liczyć około 300 km w dwie strony, w tempie rekreacyjnym + kawa na miejscu + ewentualnie po 1 postoju w połowie drogi w każdą stronę i robi nam się 5-6 godzin jazdy. A o 19:30 już muszę być w Warszawie ubrany nie do końca w strój motocyklowy :crossy: Zróbmy tak, umówmy się na stacji shell o godzinie 13:00 i czekamy na ewentualnych spóźnialskich do 13:30, w ten sposób można zaliczyć dużą część protestu, a potem skoczymy sobie do Kazimierza. Wezmę mapę i w Kazimierzu opracujemy jeszcze do tego alternatywną trasę powrotu, żeby nie wracać przez te same wioski :icon_twisted: Wszyscy chętni mile widziani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Planujecie lecieć trasą 801 wzdłuż Wisły? Mam trochę planów na sobotnie przedpołudnie i nie wiem czy się wyrobię na 13, ale może dogoniłbym Was w trasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) tak to będzie ta trasa, na mapa.pf.pl jest ona w pierwszej części oznaczona jako 736. W każdym bądź razie lecimy przez Wilgę i Maciejowice z postojem jakieś 10-15 km za Wilgą. Jest tam po prawej stronie parking z widokiem na rozlewisko wisły. Powrót prawdopodobnie przez Gniewoszów, Kozienice, Głowaczów i Warkę. Trasy powrotnej nie znam, więc jeszcze nie wiem gdzie i czy będzie postój. Wszystko zależy od czasu :biggrin:. Podejżewam, że i tak niektórzy będą musieli dotankować, o ile nie zrobimy tego w Kazimierzu aa i spotykamy się około 13:00 na tankowanie, pogaduchy, a startujemy punkt 13:30 Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) pogoda ma być na początku mało słoneczna, ale ma nie padać, z mojej pogodynki wynika, że koło 15-16 godziny ma się pojawić trochę słońca. Przez to, ze miałem jechać na mazury zupełnie zapomniałem o proteście. Myślę, że tematy można połączyć, ale z Wawy chciał bym wtedy wyjechać najpóźniej o godzinie 13:00 - 13:30 trzeba liczyć około 300 km w dwie strony, w tempie rekreacyjnym + kawa na miejscu + ewentualnie po 1 postoju w połowie drogi w każdą stronę i robi nam się 5-6 godzin jazdy. A o 19:30 już muszę być w Warszawie ubrany nie do końca w strój motocyklowy :) Zróbmy tak, umówmy się na stacji shell o godzinie 13:00 i czekamy na ewentualnych spóźnialskich do 13:30, w ten sposób można zaliczyć dużą część protestu, a potem skoczymy sobie do Kazimierza. Wezmę mapę i w Kazimierzu opracujemy jeszcze do tego alternatywną trasę powrotu, żeby nie wracać przez te same wioski :)Wszyscy chętni mile widziani. konkretny organizator :notworthy: się stawiam :biggrin: o ile pogodynka nie szwankuje... :bigrazz: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no to już jest nas pięć, na pewno jeszcze kogoś się wyrwie po akcji lusterkowej więc wyprawa będzie fajniutka :notworthy: Najważnieszje, że ma nie padać i wiatr w porywach do 20 km/h więc znośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jechałem drogą 801 od skrzyżowania z trasą nr 50 w stronę Puław, w tamtym roku i strasznie mną wytrzęsło :( . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jechałem drogą 801 od skrzyżowania z trasą nr 50 w stronę Puław, w tamtym roku i strasznie mną wytrzęsło :( .W niedziele wracaliśmy tamtędy z Lublina, fakt za równo to tam nie jest, ale tak dla przelotowej 100 daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 dojechaliśmy ostatnio do dęblina bo wyprawa to był absolutny spontan i wystartowaliśmy o 17:30, droga jest momentami dość "narowista" ale przy prędkości 100-120 nie można mówic o dużym dyskomforcie jazdy, Traska ta jest natomiast bardziej malownicza niż gdyby trzaskać przez Garwolin i Ryki do Puław. Tam masz długą prostą, a potem długą prostą na końcu masz Puławy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Chłopaki jak nie ma to być tylko męski wyjazd, to ja chętnie się przyłączę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 (edytowane) Chłopaki jak nie ma to być tylko męski wyjazd, to ja chętnie się przyłączę ;) nie żartuj :icon_razz: wpadaj :wink: Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no i robi sie druzyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi