Oriana Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Dziękuję bardzo za odpowiedzi.Zaznaczam,że chodziło mi o suszenie butów, nie leczenie stóp :cool: Miłego dzionka. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 a ja mam jeszcze z czasow innego ustroju takie fajne grzalki elektryczne do butow... sprawuja sie wysmienicie :biggrin: maja ksztalt cylindrow dlugosci 10-15 cm i grubosci 2-3...nie wiem czy cos takiego jeszcze mozna kupic ale jesli znajdziecie to polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Myję od środka wodą z proszkiem, płuczę dużą ilością wody i wystawiam na słoneczko wkładając w otwarty but kilka kluczy kalibru 19-24 mm, tak aby były rozchylone. Jak wolno schną-ładuję do środka gazety i je często zmieniam.Czasem pomaga, a czasem nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ja polecam tech8/ tech10 same kapcie do pralki, susza sie szybciutko, i nic nie śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi