17seba Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mam cos takiego jak jade na 2 biegu to wspaniale sie rozpedza ale jak dojedzie do 8tys obrotow to jakby zmniejsza tempo przyspieszania az do 9.5tys potem znowu dostaje kopa tak samo jest na 3 biegu na wyzszych jest ok. Nie przeszkadza mi to zbytniio bo nie chce go tak zylowac ale kilkarazy mi sie zdarzylo i wlasnie takie cos wyczulem, pisze dlatego bo nie jestem pewien od czego to moze byc... fajnie by bylo jak by sie normalnie rozpedzal ze swoja moca. moze to od tlumiku albo filtra powietrza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 podobny objaw mam w cagivie ze przy 7 sie rozpedzac nie chce ale jak przekroczy to znowy sie rozpedza normalnie do 8. nie pomoge ci bo nie wiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Trudno wymyślić co to jest, ale ja bym wyczyścił wydech i filterek, chociaż dziwna sprawa jest że się 'odblokowuje' ale czyszczenie nigdy nie zaszkodzi :icon_question:, a kolejny pomysł jaki przychodzi do głowy to moduł, i ogólnie zapłon... Nie pomogłem, ale można domniemywać że w coś się trafi :icon_eek: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Aurat w tym sprzęcie nic ze zapłonem sie nie da zrobić. W Hońdzie NS1 jest to normala charakterystyka silnika. Jeśli ten obiaw się pogłębia to trzeba wyczyścić filtr wraz z gażnikiem i poddać go regulacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Aha, tak pomyślałem że nie ma się już tam czego dotykać. Tak więc sory za pomyłkę i ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi