KTM_EXC Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witam wszystkichWłaśnie sprzedałem swojego starego KTM 125 i chce teraz kupic coś w 4TWięc powstaje pytanie czy 450 czy 525 ?Niektórzy mówią ,że 525 to szatan nie do opanowania .ale z drugiej strony przez to że pod manetką jest taki zapas mocy ,to rzadko kiedy jest on w pełni wykorzystany.Co za tym idzie silniki 525 (podobno) nie są przeciążane w trudnym terenie .450 jest łatwiejszy do opanowania ,ale przez to że to 450 trzeba go bardziej kręcic i to wpływa na zużywanie się podzespołów. ---- prawda czy nie? To nie jest moje zdanie ,tak tylko słyszałem. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 generalnie jest tak jak mowisz , ktm exc 525 nie trzeba mocno krecic a moc masz zawsze pod dostatkiem i nie wiem kto Ci takich bzdur naopowiadal ze jest to motocykl nie do opanowania , jak tylko masz troche oleju w glowie to bez problemu sobie poradzisz , wiec bierz to co bardziej Ci odpowiada pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witam wszystkichWłaśnie sprzedałem swojego starego KTM 125 i chce teraz kupic coś w 4TWięc powstaje pytanie czy 450 czy 525 ?Niektórzy mówią ,że 525 to szatan nie do opanowania .ale z drugiej strony przez to że pod manetką jest taki zapas mocy ,to rzadko kiedy jest on w pełni wykorzystany.Co za tym idzie silniki 525 (podobno) nie są przeciążane w trudnym terenie .450 jest łatwiejszy do opanowania ,ale przez to że to 450 trzeba go bardziej kręcic i to wpływa na zużywanie się podzespołów. ---- prawda czy nie? To nie jest moje zdanie ,tak tylko słyszałem. Co wy na to? Na co ci 525 w enduro. Kup sobie 450. Miałem kiedyś taki motocykl i powiem wam że był bardzo przyjemny. Zdecydowanie polecam 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 mnie 450 nie pasi, ma strasznie wąski zakres użytecznych obrotów Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) mnie 450 nie pasi, ma strasznie wąski zakres użytecznych obrotów no i tu masz racje, 525 ma moc w kazdym zakresie obrotow pozdro Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi