Fat Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Witam. Mam prośbę, obiecuję że ostatnią w tym roku :-) Znalazłem sobie motocykl, który potencjalnie chciałbym kupić, i który znajduje się właśnie w Sulejówku. Szukam obecnie kogokolwiek, kto podjechałby do sprzedającego zweryfikowałby jego słowa oraz pobieżnie ocenił, czy w ogóle warto jechać taki kawał z Poznania po ten sprzęt. Pomoże ktoś? :biggrin: Obiecuję jakoś się odwdzięczyć :P Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ja w piątek wyjeżdżam, ale gdyby sprzedający miał czas jutro albo pojutrze wieczorem to mogę podskoczyć i sprawdzić co i jak. Daj szczegóły na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 A jesli rano to ja moge pojechac bo od trzeciej w pracy. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi