MłodyWilk22 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jakbyś miał hydropopychacze to luzty ustawiałby się same :) Niestety tam są płytki i luzy się reguluje... Brzęczenie... A nie jest to raczej cykanie :icon_question: Duzy luz rzadnemu silnikowi jeszcze nie zaszkodził, najwyżej bedzie ciut słabszy... Problem w tym, że skoro zawór cyka to znaczy, ze dawno juz do głowicy nie zaglądał a to w konsekwencji może oznaczac tyle, ze skoro na jednym cylindrze luz sie zwiekszył to na innym mógł się zmiejszyc... A to już niestety groźna sytuacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmirror46 Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Dzięki za odpisanie, faktycznie zauważyłem spadek mocy silnika, niestety nie wiem czy to brzęczenie czy cykanie. Przypomina mi to jakbym położył monetę na wibrującym elemencie. Pozdrawiam java script:emoticon(':flesje:',%20'smid_10') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Problem w tym, że skoro zawór cyka to znaczy, ze dawno juz do głowicy nie zaglądał a to w konsekwencji może oznaczac tyle, ze skoro na jednym cylindrze luz sie zwiekszył to na innym mógł się zmiejszyc... A to już niestety groźna sytuacja... Możesz rozwinąć swą myśl ? Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi