3lement Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 siema ! jak myślicie czy mozliwe jest ze sprzęgło ciągnie przez to, że są założone nowe tarcze (wszytkie oczywiście - niektórzy specjaliści mówią ze sie wymienia połowe :-) ) moze się mają dotrzeć ? raczej zetrzeć troszkę zeby działały prawidłowo bo tak to jest mały luz powmiędzy w czasie naciskania sprzęgła.... ? sprzęgło jest prawidłowo wyregulowane ..... próbowałem różnie akle ciągnie ..... lekko no ale ciągnie....a wiadomo ze sie niezbyt miło śmiga ... POZDRAWIAM ! i sory, że ciągle Wam zawracam głowe.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Sprobuj jednak podciagnac linke tak, zeby wczesniej rozlaczalo i zobacz czy to cos da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 wszystie tzn wszystkie cierne ?? czy w ogóle all ? tzn cierne i przekladki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3lement Opublikowano 29 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 wszystie tzn wszystkie cierne ?? czy w ogóle all ? tzn cierne i przekladki ? tylko cierne ! przekładki były w b.db stanie...mierzyłem je dokładnie i były nienaruszone jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2004 u mnie tez z deczka ciagnie ale chyba cosik pokrece srobka przy klamce :) a poza tym spoczko :) 8) siema Zbyhoo i reszta jestem tu troszke nowy ale cosik tam wiem i ViperPL mam kolo 1000zdjec Mzetek i wiele starych prospektow reklam z czasow ETZetek i starszych MZetek oczywiscie wszystko na kompie jak cos to moge ci wyslac płytke CD z tym to wrzucisz na strone swoja co ciekawsze Pozdro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 czescKrzych Olsztyn czy moglbys mi przeslac na maila te zdjecia MZ, bede bardzo wdzieczny. Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2004 u mnie tez z deczka ciagnie ale chyba cosik pokrece srobka przy klamce :) a poza tym spoczko :) 8) siema Zbyhoo i reszta jestem tu troszke nowy ale cosik tam wiem i ViperPL mam kolo 1000zdjec Mzetek i wiele starych prospektow reklam z czasow ETZetek i starszych MZetek oczywiscie wszystko na kompie jak cos to moge ci wyslac płytke CD z tym to wrzucisz na strone swoja co ciekawsze Pozdro 8) WitamTak sie składa ze qmpel ma niezłe łacze i ma serwerek ftp więc jakbyś mógł to możesz wrzucic materiały' date=' któe masz o mz-cie...wtedy każdy bedzie mógł sobie je oglądnać...a oto link do sewera ftp://ftp:[email protected]:21 na tym sewerku jest tez 2 filmiki z mz-tami....z góry dzienks Pozdrawiam Hubert P.S. Serwer stoi non stop ...24h na dobe!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2004 dzieki za adresik serwerka ale zastanawiam sie co tam wrzucic i jak bo sciagnac umiem hehe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Kozik Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Mialem tez ciagniace sprzeglo...Teraz jest SUPER. Jak ktos dotyka klamki to jest zaskoczony. Moto przepieknie zmienia biegi, nie ma problemow z luzem i dokladnie da sie wyczuc kiedy zaczyna brac.Rada jest prosta.Przy wymianie plytek ciernych:1. Sprawdzilem i wyprostowalem plytki stalowe2. Plytki cierne nie chcialy pasowac do zebow ... wiec podpilowalem plytki.Teraz maja taki luz aby mozna lekko poruszac nimi na tych zebach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2004 to co z Tym FTP? moge wpakowac tam sporo ale chyba na stronce swojej wrzuce ;) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jeśli tylko masz jakies materiały i chcesz to nie ma problemu poprostu kopiujesz i wklejasz na serwerek:) Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2004 dzieki bo nigdy na ftp nie wysyłałem ;) cosik tam wrzuce :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych_Olsztyn Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 sprzegiełko jak ta lala ze tak powiem lekko naciagnołem linke pokretłem przy kierownicy tzn ta śróbką i jest gites zero ciagniecia działa idealnie :D :mrgreen: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi