majkelpl Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Zapytaj kolesia czy mozesz na swoim sprzecie cwiczyc bo ta chinszczyzna to jakas taka ch*** :icon_mrgreen: Pewnie galy zrobi i Ci odpusci :crossy: Podjedziesz na egzamin swoim "malenstwem" i po sprawie :crossy: :buttrock: Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Podjedziesz na egzamin swoim "malenstwem" i po sprawie :cool: :)Taaaa - to jest niezły pomysł - zdawać egzamin "ruskiem" ;) Jestem ciekaw miny egzaminatora ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) błuhee.. no tak kaska w proszku to przyjade na samej ramie i zastosuje naped flinstona... ale rhotaxxa ural czemu nie.. :P majkel- moim instruktorem jest mlody chlopak- smieszna sytuacja bo przy umawianiu sie telefonicznie padlo- "ty jestes ta blondynka co jezdzila rok temu w radawie K-750? " pozdrowienia dla Piotra :P Goska Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 poczatek nastepnego tygodnia i ja zaczynam kurs :P Powodzonka zycze wild :P A co do Japonni nie uwazam ze zgrzesze :P Bo jednak bede potrzebowal tego motocykla tez, stety czy nie stety to sie jeszcze okaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jaka pokuta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ..ale pamietam caly czas zaklad moj i bartka o skrzynke tatry, ze nawet gdyby sie wszystko mialo palic i walic- japonii mowie stanowczo NIE A co z Triumhem i Aprilią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 ...poki co to pozostaje przy rucholach :notworthy: nowe motocykle- heh. ja jednak kocham te starocie. pokuta.. hm... dajcie mi tego w czarnej pelerynce.. tylko bron boze ojca dyrektowa :buttrock: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Niestey nie ma takiej nauki jazdy i takiego ośrodka egzaminacyjnego gdzie by mieli rusa do nauki jazdy :cool: co czyni te sprzęty rarytasami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) może się główny zainteresowany odezwie:) więc gocha tak: 1) chińszczyzna to nie japonia i sypie sie podobie jak ruskie boksery albo i szybciej, o tajfunie to aż mi sie wypowiadać nie chce bo sam tym badziewiem robiłem prawko i wiem jaka to pokuta. zakochać sie w tym nie da czyli chiński złom nie wchodzi w zakres zakładu;) 2) żeby móc sie przekonać do dóbr i wygód jakie niesie z sobą japońska (nie mylić z broń boże z chińską podkreślę po raz wtóry) technika trzeba najpierw móc nią parę kilometrów natłuc do czego to prawo jazdy jest raczej potrzebne więc daję dyspensę na okres nauk przewidzianych w kodeksie ruchu drogowego. ad 2) ale ale o ile się nie mylę (mam tą okazję być na bieżąco ponieważ moja wspólokatorka również jest w trakcie kursu, a ja wczułem sie w rolę opiekuna duchowo - techniczno - wspomagającego) to moja droga Gosiu BĘDZIESZ na japonii zdawać egzamin ponieważ odbywa sie on na motocyklach marki honda (nie da sie ukryć JAPOŃSKICH:P) cbf 250. chyba że przepisy co do modelu moto na egzaminie są różne w różnych ośrodkach WORDami zwanymi. ale jak wyżej nadmieniłem odstępstwo to w zakładzie akceptuje (z wielką z resztą ochotą gdyż bedzie to twój pierwszy kontakt z japonią a co dalej za tym idzie zbliżać mnie bedzie do wspomnianej wcześniej kraty tatry:D) podsumowując życzę ci jak najwięcej radochy z nauki jazdy (oby instruktor sie przykładał i nauczył cię faktycznie jeździć a nie tylko zdać egzamin) i szybkiego zdania co na wspomnianym tajfunie rzeczą prostą, jak z własnego dośwadczenia pamiętam, nie jest. lewa łapka w górze. pozdro Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez bartek20 BSA A65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 bartku- zdawac rowniez bede na tajfunie- w wordzie przemysl tylko tym sie turlaja.. :) wiec japonii jak nie ma tak nie bedzie.. :) jutro sie umawiam na kolejne jazdy- wiecie, ale i tak najwieksza frajce maja ogladacze. dlaczego?bo wygladam jak skocz przez okno i nie wracaj... helmofon z pomaranczowym worem na ziemniaki.. :)Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) hehehe ja kurs robilem na minsku 125 :buttrock:zdawalem na yamaha a teraz dalej na tym jezdze ...ale na swoje potrzeby ...do garazu widze jakiegos ruska albo ... wspanialamysl techniczna polski 4T - junaka :banghead: Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Selvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 WILD!!! Tyś jest teraz skażona chinszczyzną... Nie wiem czy ja teraz ci pozwolę zasiąść na Uralu... Pamiętasz co było jak mi ksiądz go poświęcił?? do tej pory silnik na warsztacie... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (...) nawet gdyby sie wszystko mialo palic i walic- japonii mowie stanowczo NIENigdy nie mów nigdy... (...) a ja grzesze nadal.. w sumie 3 godz wyjezdzone a wpisane tylko 2h :buttrock: luzik, przyzwyczailam sie do tego k. wie czego, 8 ida jak z platka, ale nie wszystko jest idealnie.. z gorki, pod gorke z dziurami po laczeniu plyt. Robisz tylko ósemki? Nic innego nie ćwiczysz? (...) BĘDZIESZ na japonii zdawać egzamin ponieważ odbywa sie on na motocyklach marki honda (nie da sie ukryć JAPOŃSKICH:P) cbf 250. chyba że przepisy co do modelu moto na egzaminie są różne w różnych ośrodkach WORDami zwanymi. (...)Honda CBF250 jest produkcji brazylijskiej i jakością przypomina chińskie "motocykle".Nie ma przepisów mówiących o konkretnym modelu maszyny egzaminacyjnej. Zdaje się na tym, co wygrało "przetarg" - wsjo. Trzymaj się Gosiu twardo, przycieraj podnóżki, jeździj bez trzymanki, baw się przeciwskrętem, ćwicz redukcję z międzygazem, prowadź po prostej jedną ręką przyspieszając i hamując naprzemian - ma być PROSTA. Trzymam kciuki za egzamin.Tomek. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fockewolf Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 W Krakowie nie miałabyś tak łatwo, bo tutaj to same GN-ki jeżdżą, choć sądzę, iż to lepsza perspektywa od tajfuna:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Tomku- jezeli chodzi o sprawy z motocyklami japonskimi to wiem co chce- dla przykladu- rhotaxx cale zycie jezdzi rosja/ polska i nie ma mowy o czyms takim jak ryz. przycieraj podnóżki, jeździj bez trzymanki, baw się przeciwskrętem, ćwicz redukcję z międzygazem, prowadź po prostej jedną ręką przyspieszając i hamując naprzemian - ma być PROSTA. jeszcze chwilka i bede przycierala, bez trzymakni to troche sie nie da ze wzgledu na nierowny plac przez plyty i liczne przeszkody, przeciwskret od poczatku trenuje a jedna reka tez sie zdaza, gdy cos do oka wleci :icon_razz: nie dziekuje! :icon_razz: zaraz jade na kolejne jazdy. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi