kx gutek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 witam mam yamahe fzr 400 mam z nia jeden problem jak zapalam silnik i wrzucam bieg to mi gasnie :((( co moze byc ?????? pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sprawdz czujnik polozenia stopki bocznej, o ile takowy posiadasz... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 z deka nie ten dział :smile:ale tak jak kolega wcześniej mówił... na bank czujnik stopki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 z deka nie ten dział :eek:No w sumie tak ale w odpowiednim napisał to samo i tam mu to samo odpowiedziałem :biggrin: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi