Nazir Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jeżdze na moim moto od ponad roku ,od tygodnia pojawiły sie dziwne stuki.(to nie sa typowe odgłosy które charakteryzuja ten motocykl ,żaden łancuszek rozrzadu czy sprzegło).Pojawiaja sie gdy motocykl jest nierozgrzany ,po rozgrzaniu do kilku minut jazdy.Brzmi to jak głuchy odgłos wydobywajacy sie z baku (sic!) moze z komory silnika ,trudno okreslic.Cos w stylu dudnienia.I to głośnego.Pojawia sie gdy bez przerwy w czasie poczatkowej jazdy a później gdy nagle przestane dodawac gazu.Po 5 -10 minutach odgłos zanika,słychac normalną muzyke silnika ;) Wolne obroty silnika sa dobrze wyregulowane .Nie wiem co jest przyczyną, moze zła jakość paliwa?Co mozecie mi doradzic?Niestety najblizszy mechanik jest na urlopie przez najblizsze 2 tygodnie wiec nie moge do niego podskoczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaldiversion Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Mam pytanko jak naciagnac łasncuch rozrzadu w diversonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Mam pytanko jak naciagnac łasncuch rozrzadu w diversonie???Nie naciąga się...ma napinacz i to on napina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Z tym dudnieniem kolego Nazir to wydaje mi sie ze jakies lozysko ci siada, ale przez internet to tylko mozna gdybac.Wpadnij do jakiegos serwisu, moze ktos dokladniej to okresli. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Słychać to na postoju? w trakcie jazdy? czy jedno i drugie? Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi