pinkes Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Mam okazje (znajomy lakiernik) mieć tanio pomalowanego ogara (koszt farby) pytanie: jakie kolory, mogą być 2 odcienie. Może srebrny metalik? czy co? może zwykły lakier. Jak moge przerobić troszke ogara? Co zmienić może owiewka ma ktoś do sprzedania? Kupie! Pomocy , z gróry dzięki pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Ja bym zrobil serbrny metalik bo bedzie fajnie wygladac. Co do owiewki zobacz na www.allegro.pl albo podejdz do sklepu motocyklowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 U nas (w Tarnowie) sa specjalne owiewki na jawke/ogara/komarka po 45 zl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 lol m16 podaj cos blizej o tym :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Kolor czarny lub czerwony - szybka czarna lub zwykla :-)w komplecie mocowania - co jeszcze moge blizej - moze to ze mam zamiar sobie taka owiewke zalozyc :-)wyglada calkiem sympatycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Potwiedzam. Widziałem te owieki. Są nawet fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi