Lidkus Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Witam.Potrzebuje kupić cylinder 50cc do derbi sendy chce to zrobić jak najtańszym kosztem ,ponieważ po oddaniu na szlif w moim mieście cylindra "koleś" zrobił mi jajo puszcza kompresje (5atm) już dawno dotarty.I znalazłem na allegro taki zestawik czy to będzie miało taka sama moc jak seria? zestaw naprawczy Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 miałem od tego samego gościa kupić do mianrellki. byłem już prawie przed kupnem ale jeszcze zapytałem jakiego to jest pochodzenia....Made in China za mną nie przemówiło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie masz wyboru najlepiej kupić cały zestaw nowy czyli cylinder, głowica pierścionki tłok sforzen zabezbieczenia oryginalne od derbi z tego co się orientuje to około 1000zł chodź jak szukałem na stronie holenderskiej za ten cały komplet zażyczyli sobie 1700zł jak chcesz w razie czego to zagdaj do mnie na gg i dam ci numer gg do gościa który sprowadza częsci do derbi z niemiec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Jeżeli chcesz to wyślij cylek do mnie i moge go podwieźć do zajebistego ziomka co robi szlify itp. koszt szlifu 50zł i musisz dać na wache żeby zawieźć bo zakład znajduje sie około 20 km odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 wracając do cylka z allegro to ja go nie wziąłem ze względu na tłok który jak na chiński produkt niewiele wytrzyma i trzeba będzie nowy wstawić. żeliwo pewnie ejst ok tylko albo zajeździć ten tłok chiński albo od razu dokupić Vertexa i śmigać. Jak chcesz to rzeczywiście małym kostem zrobić to możesz spróbować z tym zestawm z allegro zreszta na mielochu są jeszcze inne zamienne 50cc w dobrej cenie. jest alu za 379 choć żeliwa standard nie ma narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lidkus Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 dzieki za odpowiedz wiec chyba odstawie sobie ta chinszczyzne i kupie serie alu ;) z mielocha tylko dozbieram :P pozdrawiam! Cytuj Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi