vasiliy Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 witam waschcialem pozbierac opinie o 5 motorowerach - hondzie mb (mbx) (50/80) , yamha rd (50/80), yamahy DT (50/80) , hondzie MT (MTX) (50/80) szukam tak ze ofert sprzedazy takich mtorowerow za cene max. nie co ponad 2000 zl. piszcie ! aha jeszcze jak ktos by mogl dac info jak jest z rejestracja 80 ccm na 50 ccm. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Witam! A wiec zacznijmy od Yamahy:Silnik znacznie silniejszy oraz bardziej zaawansowany technologicznie... ale starsze modele sa strasznie brzydkie... MB:Honda MB jest o wiele starsza ale takze znacznie bardziej "urocza" - mam sentyment do tej malej ramki :P. Silniczek jest slabszy ale bardziej elastyczny i nie szarpie... oraz tlumik ma piekny dzwiek - podobny do 4T. Latwa budowa pozwala na samodzielne naprawy - jednym slowem ja bym postawil na honde - lepiej MBX ale MB ladniejsza ... i jak honda to lepiej 80cc Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 cieakwe juz 3 raz spotykam sie z opinia ze honda ladnie gada... cos w tym musi byc ? a moc - seryjnie mb 50 ma chyba 7 km a 80 10 km - to prawda ? calkiem duzo ... to ile w takim badz razie ma yamaha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 honda 80cc nawet do 12km,yamaha 50cc RD ma ok.8 KM, DT ok10 (50cc), natomiast 80cc maja po 13 i bodajze 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 dobra do batali o palme pierszenstwa dochodzi MT MTX i DT - ludzie piszcie ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 i tak wszyscy wiedza co powiem (patrz moj podpis) ale pomimo wszystko polecam DT :P.MTX - wdzieczna maszynka ale troche za stara, o MT nie wspomne bo to istna zabawka i z tego co wiem ma ten sam silniczek co MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 cea a powiedz skad ty nabyles swoja DT ? i za ile jesli to nie tajemnica ? polecisz jakies gieldy internetowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Ja kupile swoja w komisie Bema 65 w wawie. Dalem za nia 3 500, stan prawie idealny -troche odrapany lakier,moc - WSK`a 175 wysiada na kazdym biegu (tylko na moc - ofko) bo moj V-max to przy dobrym ukladzie 80km/h.Jedyna wada jest troszke twarde zawieszenie (w koncu to 2osobowka) i chlodzenie powietrzem... i zapomnialbym instalacja 6V :P, musze ja przerobic na 12V poniewaz kierunki mnie dobijaja... Co do komfortu ... szeroka nawet nazbyt miekka kanapa jak na enduro sprawia ze dystanse rzedu nawet do 180 km nie sa zadna niedogodnoscia. _____________________________________________________________Oczywiscie na powyzszy text prosze patrzec przez pryzmat wlasciciela :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 a jaka moc Twoja DTtka ma? to jest 6 biegowa czy 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Ma 5 bigow.Moc? Nie chce rzucac nie sprawdzonych liczb (musialbym jechac na hamownie :P ) wiec powiem tylko ze bez zrywa prawktycznie sie nie da ruszyc (z niestabilnego podloza) a jednym kole az do 3 biegu :P.Test samochodowy - wypadl bardzo dobrze - rusza bez najmniejszego problemu z piatego biegu z obciazenieim nawet do 120 kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 vasili >> jesli interesuje cię Yamaha dt 50 z silnikiem od dt 80 to pisz na maila.Kupiłem mieszkanie i potrzebuję pieniazków więc z bólem odsprzedam mój motorek.Yamaha dt 50 MXS zarejestrowana na motorower, od razu na granicy włozony był silnik 50 cc i tak został oclony.Motorek jest świezo po remoncie silnika, zdjęcia moge wysłac na maila.Cena nieco ponad 2000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 [cea_PL"]honda 80cc nawet do 12km' date='yamaha 50cc RD ma ok.8 KM, DT ok10 (50cc), natomiast 80cc maja po 13 i bodajze 15[/quote']weźcie mnie nie dobijacje z tym ze 80ccm ma 15 koni moja wsk 175 ma 15koni :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICZA Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Zdecydowanie birz DT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 no no cea.. pozazdrosic sprzetu tylko : )fenekm - keep in touch ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi