michal_dh Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak to jest regulacja powietrza w mieszance paliwowo-powietrznej :P Jesli miales zle wyregulowany gaznik i dostawal za duzo paliwa ktore nie przepalal to na pewno palil wiecej ale czy to powietrze ma jakis wlyw to watpie :P sprawdz czy Ci na pewno nigdzie nie cieknie :P Ps. Koledze chodzilo o ta mniejsza czyli od powietrza :) Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak to jest regulacja powietrza w mieszance paliwowo-powietrznej :wink: Jesli miales zle wyregulowany gaznik i dostawal za duzo paliwa ktore nie przepalal to na pewno palil wiecej ale czy to powietrze ma jakis wlyw to watpie :wink: sprawdz czy Ci na pewno nigdzie nie cieknie :) Ps. Koledze chodzilo o ta mniejsza czyli od powietrza :) Nie cieknie, ślinik jest zawsze 100% suchutki (no chyba ze po mokrym śmigam) i wo gule :PMam nadzieję ze to to było przyczyną moich problemów :P > dzięki za odp :P Ps. chodziło mi o to mniejszą złotą :) Pozdro Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez jajewa777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mniejsza zlota to sklad mieszanki a ta druga zwykla to regulacja obrotow. A jak motorek jezdzi?? Ma moc?? Bujnie sie na ostatnim biegu?? Bo ja swojego kupilem z dysza 150 i gaznikiem 23 mm do 50 cc , i powyzej 4 biegu nie mial sily sie juz rozpedzac, dopiero jak zmiejszylem dysze to pedzihujek odzyskal moc:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 albo może gaźnik już po prostu ma dużo najechane :biggrin: i poprostu trzeba go wymienić na nowy... może gaźnik ma już dużo przejechane :icon_mrgreen: i po prostu trzeba go już wymienić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 ja na twoim miejscu bym oddał ten gaźnik na złom, jeśli jakis magik dołozył swoje 3 grosze:) i zamienił na serie W HM Gaźnik 19min to standard :icon_razz: :icon_razz: Mniejsza zlota to sklad mieszanki a ta druga zwykla to regulacja obrotow. A jak motorek jezdzi?? Ma moc?? Bujnie sie na ostatnim biegu?? Bo ja swojego kupilem z dysza 150 i gaznikiem 23 mm do 50 cc , i powyzej 4 biegu nie mial sily sie juz rozpedzac, dopiero jak zmiejszylem dysze to pedzihujek odzyskal moc:D:D Chodzi elegancko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi