utash Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 hejka, Szukam jakiegos motorku dla mnie :bigrazz:, rozgladam sie i nie moge sobie niczego znaleźć odpowiedniego. Mianowicie chodzi mi o sciga! Nie podobaja mi sie bandity ani inne cuda chce konkretnie scigam pojemnosc to tak od 500 do 750 cm3. i w miare młode- choc wiem ze z tym mzoe byc kłopot :Phmm od dzieciaka jeżdziłem na motorach ( to jakies motorynki , komarki :P , wsk'i, mz'ki) także motor mi nie jest obcy. Teraz fakt faktem ze motoru zadnego nie mam jakis czas, ale to jest jak jazda na rowerze, tego sie nie zapomina :D. Umiem jezdzic i jestem w miare rozsadny...:PMoj znajomy sprowadza motor yz Belgii i raczej u niego kupie, ylko chciałbym sie zorientowac na co moge sobie pozwolic i co mam szukac :clap: Z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 ... nie ten dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utash Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no własnie nei wiedzialem gdzie to wsadzic wiec dałęm tutaj ....:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 może moderator poprawi dział a w temacie: hmmm... gpz500s..? plastikowe, dość ostre jak na początek. a przy tym nie ma 100KM, będzie bezpieczniejsze. mz-ki i inne to nie jest to samo, co japoński plastik: jazdy się nie zapomina, ale przy większych mocach przychodzi się wiele nauczyć :bigrazz:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utash Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 tak ja wiem, ze o nie to samo, ale i tak wiem jak sie jezdzi na motorkach... dzieki jeszua :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 może niezawodna cbr??? np f3 a może tam mają tanio i f4 dorwiesz, za tą kase kupisz coś fajnego proponował bym gsx-r 600/750 jakis rok 98-00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 (edytowane) No wiesz jeżeli masz doświadczenie to spoko. A miałes chociaż na własność przez dłuższy czas motocykl ?Jeśli jednak niechcesz nic słabszego to polecam Hondę CBR 600 F3, Hondę VFR 750 lub 800 jeśli znajdziesz w tej cenie (w VFR rozrząd bezobsługowy). VFR nie jest to motocykl typowo sportowy ale warty uwagi. W tej cenie możesz kupić też nie gorsze: Suzuki GSXR 600/750 SRAD, Kawasaki ZX6R, Yamaha YZF 600 Thundercat niewiem może znajdziesz też Yamahę R6. Szukaj dobrych egzemplarzy w orginalnych barwach, nie szukaj na siłę okazji no i poinformuj nas o swoim wyborze. Generalnie wybór motocykli w cenie do 11000 jest duży także napewno coś wyhaczysz. :banghead: Edytowane 24 Sierpnia 2007 przez super_stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utash Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 NO! CBR -ki widziałem ,oglądałem i tez bardzo mi sie podobają :biggrin: no podajecie duzo modeli motorków :)fajnie z Waszej strony ze chcecie pomóc... no jak narazie bede jeszcze troche czekał na tego pierwszego unikatoweg tak myslałem kupić w zimie raczej. Dobrze ze jest troche tych modeli, bo bedzie w czym wybierac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi