Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 jeszcze jedna rzecz....czy ktos ma okulary przeciwsloneczne/z zoltymi szklami.. ktore wejda na duzy globus?zapomnialem ze wyjezdzamy z miasta i czasem bedziemy jechac pod slonce... :/ listek:spooko.. juz drukuje mape z PFa. z doświadczenia rowerowego, żółte szkła, nie pomagają za dużo w jeździe pod słońce, tylko raczej w miejscach zacienionych, wczesnym rankiem, bądź późnym wieczorem. Lepiej zabierz ze sobą szybkę przeciwsłoneczną. Patrząc na pogodę, możesz od razu ją sobie założyć. W ciągu dnia ma być tylko ładniej i cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 z doświadczenia rowerowego, żółte szkła, nie pomagają za dużo w jeździe pod słońce, tylko raczej w miejscach zacienionych, wczesnym rankiem, bądź późnym wieczorem. Lepiej zabierz ze sobą szybkę przeciwsłoneczną. Patrząc na pogodę, możesz od razu ją sobie założyć. W ciągu dnia ma być tylko ładniej i cieplejnawet bylem po taką ostatnio... ale nie mieli... więc chwilowo mam tylko białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nawet bylem po taką ostatnio... ale nie mieli... więc chwilowo mam tylko białą. I w takich przypadkach pieknie sprawdza sie moj kask z wbudowana szyba przeciwsloneczna:) Tylko mi cholernie rano parowal jak jechalem do pracy. A tak offtopic - http://www.sunsethog.com/groupRiding.html - do zobaczenia i zapoznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 I w takich przypadkach pieknie sprawdza sie moj kask z wbudowana szyba przeciwsloneczna:) Tylko mi cholernie rano parowal jak jechalem do pracy. A tak offtopic - http://www.sunsethog.com/groupRiding.html - do zobaczenia i zapoznania ja mam Caberga z blendą wewnętrzną i go uwielbiam, ale fakt jak na zewnątrz temperatura spada poniżej 10 C to blenda przeciwsłoneczna przy prędkości 10 km/h i na światłach potrafi parować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi