kaczes Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Jasne że zgoda - dopiero wskoczylem na łącza. Wielkie RESPECTO dla organizatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Nie mamy jeszcze zgodny na publikację osób ze zdjęć 4 i 5. Jak ktoś zna ludzi to proszę powiadomcie ich jakoś i niech sie wypowiedzą.ja nadal protestuje, ze nie ma zadnej armaturki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niestety ze sporym opóźnieniem, ale zamieszczam swoją porcję fotek. Pewnie nikt już nie zajży, ale gdyby to zapraszam: Zdjecia z domu dziecka Uprzedzaąc pytania, domena należy do mnie, to moje nazwisko i nie, nie jestem krewnym TEGO polityka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 niektórzy jeszcze zaglądają panie pośle ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Niestety ze sporym opóźnieniem, ale zamieszczam swoją porcję fotek. Pewnie nikt już nie zajży, ale gdyby to zapraszam: Zdjecia z domu dziecka Uprzedzaąc pytania, domena należy do mnie, to moje nazwisko i nie, nie jestem krewnym TEGO polityka. Zaglądają, a jakże. Fajne fotki Panie eeee...... "nie pośle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi