speed0138 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam!Jestem posiadaczem Yamahy Virago 125 I ma problem jadac pod gure motor slabnie tak jakby powietrze z kasc bral.Nie wiem co moze byc tego przyczyna moze potraficie cos doradzic.Bardzo prosze o pomoc Motor jest z 1999r i ma przebieg 25tys Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zmierz cisnienie sprezania w jakims warsztacie i porownaj z wielkoscia jaka powinna byc ( serwisowka ). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Kolega miał taką virażkę i też mi mówił że jak jedzie pod góre to też mu słabnie :banghead: ale sprawdź na wszelki wypadek czy ci komprecha nie ucieka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) ja posiadałem taką yamahe, była dość mocna, i nie zwalniała na żadnej górce, regulacje gażnika... albo to nieszczęsna komprecha...ale jeśli ma te swoje 25 tys przejechane to napewno będzie ok, chyba że ktoś oleju nie lał... Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez Super stunter piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi