songoku1232 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Alohaznalazłem coś takiegohttp://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...DME:B:WNA:DE:12jestem laikiem w dziedzinie motocyklów, dopiero zaczynam i studiuje forum. Prosił bym o poradę jakich konkretnych części brakuje temu powypadkowemu motocyklowi, gdzie takich części szukać, jakie są koszta?A chodzi mi głównie o to żeby przeszedł przegląd zerowy i można było go zarejestrować. A potem już zajął bym się kosmetyką. Z tego co widzę to brak lusterek, kierunków i reflektora. A z kosmetycznych spraw to chyba owiewka. Postaram się przetłumaczyć opis aukcji i postaram się go załączyć Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRat Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Chcialem zauwazyc ze reflektor w tym moto jest, tylko jest brak lusterek, kierunkow i przedniej owiewki. POZDRAWIAM Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez MrRat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak jak powiedzial poprzednik, brak kierunkow i lusterek a to wszystko jest na czaszy w GPZ 500 wiec potrzebna ci czacha kierunki i lusterka. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku1232 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ok dzięki już przetłumaczyłem opis. I reflektor nie jest w zestawie jest tylko tak doczepiony. Kierunki sprzedający daje. Czyli wynika z tego że trzeba dokupić czasze,reflektor i lusterka. Teraz mój dylemat to ile taki zestaw może kosztować i gdzie kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ok dzięki już przetłumaczyłem opis. I reflektor nie jest w zestawie jest tylko tak doczepiony. Kierunki sprzedający daje. Czyli wynika z tego że trzeba dokupić czasze,reflektor i lusterka. Teraz mój dylemat to ile taki zestaw może kosztować i gdzie kupić ? siema, czacha 250-300 plus malowanie 200, szybka 100 lusterka 65 reflekor 200-300 jest to wariant drozszy bo moze znajdziesz pod kolor czache kompletna z szybka zrodlo : Allegro pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) siema, czacha 250-300 plus malowanie 200, szybka 100 lusterka 65 reflekor 200-300 jest to wariant drozszy bo moze znajdziesz pod kolor czache kompletna z szybka zrodlo : Allegro pozdro chyba żartujesz - szukam od 3 miesięcy i nie mogę znaleźć . czasze jedynie polskiej produkcji z laminatu . A o reflektorze możesz sobie tylko pomarzyć źródło allegro Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Lusterek brak:/używanych oczywiście.Z nowymi też róznie bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi