pierwoszow Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Pokoje są, dzisiaj byłem na miejscu i ogladałem. W pokoju jest dwuosobowa wersalka i jedno wyrko typu "solo". Dużo miejsca na podłodze na jednego twardego, który zechce spać na karimatce. Co do targowania to musze przybyc jak bedzie kierownik. A w godzinach w ktorych on jest, ja jestem w szkole. Postaram sie to zalatwic telefonicznie, ew. wysle na pw do kogos z Tomaszowa prosbe o podjechanie i zbicie z ceny.Za pięć 12 nic nie zwojujesz.Zresztą Nowy tak mówił od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Adam, Daj znac czy jest jakies wolne mijesce od piatku, bardzo chetnie przyjade. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Aktualny skład: 1. Kropka + 1 os. Od piątku2. Cezsek + małżonka + 2 os. Od piątku3. Igor + Falco + 1. Od piątku4. Embe, Karol1001, Foks, fxrider, Milena. Od piątku5. krasnal + irkaa. Od piątku6. Jaszczur_uc + małżonka + 4. Od piątku DWA DOMKI7. mla + Niunia +2. Od piątku8. Patryk + rozek + malina + 1 os. Od piątku9. Adam + Abu + Enduromax + B@rtek. Od piątku10.mmm757 + jan kalin. Od piątku11.Maro & S-ka. Od soboty12.Aśka + Greedo + Marlew + Rad3k. Od piątku13.Tatakis + Belgu + 2 os. Od piątku14.ABG + Ekimm + KaZet + KarolinaPink. Od piątku15.Oleśka + Prot. Od piątku16.Klaudiusz + Małżonka + Dr.Spławik. Od piątku17.Rybson13 + Selvin + Kotek_73 + Jokoko + NEMO491. Od piątku18.JANUSZM + JĘDRZEJ + GOSIA + BUłA + 1. Od piątku19.Tita + Nulka + Norbik + Turtel. Od piątku20.Tomek Kulig + Lime_82 + Mycha + Izulka. Od piątku. 21. Browarny, Browar+Gocha, Draco Fisher + Violet.Od piątku.22. Saimon. Od piątku23. Loluch x2 + Ala + Piotrek. Od piątku24. Marcin SF + Wr0na + Amfm + 1. Od piątku25. Lui + 3. Od piątku Osoby dla których nie starczyło domków: 1. Rudee + Mania. Od piątku JEDEN POKÓJ2. Biernak + 3. Od piątku JEDEN POKÓJ3. Flipper + 1 + Mikolol. Od piątku JEDEN POKÓJ4. Hary kapuchan + Paweł z Łodzi + Graża. Od soboty JEDEN POKÓJ 5. Doktor. Od piątku JEDEN POKÓJ6. Capon. Od piątku JEDEN POKÓJ7. Mario33. Od soboty JEDEN POKÓJ8. Violiksuza + 1. Od soboty. JEDEN POKÓJ9. Pierwoszow + 1. Od soboty JEDEN POKÓJ10. Mariani. Od piątku JEDEN POKÓJ Domków: 26 Osób: około 160 Jeżeli gdzieś wkradł się błąd proszę o kontakt na PW. Proszę o przesyłanie na PW danych osobowych osoby odpowiedzialnej za pokoje 1,3. W przeciwnym razie wykasuje i przypiszę pokój komuś. Osoba odpowiedzialna za domek po przyjeździe na miejsce, okazaniu dowodu tożsamości i wpłaceniu pieniędzy będzie mogła odebrać klucze do zaklepanego domku.Oprócz danych osobowych proszę wysyłać również numer porządkowy z powyższej listy. Numery na liście NIE SĄ NUMERAMI DOMKÓW. Są to numery porządkowe i nie mają nic wspólnego z numeracją domków w ośrodku. Domek kosztuje 90zl/doba, pokój 100zł/doba. Po przyjeździe proszę zgłosić się do recepcji i odebrać klucze, następnie po rozpakowaniu prosze o zgłoszenie się do mnie i wpłacenie 2 zł na opłaty związane z pobytem forumowiczów w ośrodku i "atrakcjami". Mój domek będzie oznaczony srebrnymi furami;): Banditem1200, Fazerem600 oraz CBF-em 600. Proszę zweryfikować informacje na liście, szczególnie kolumnę "Od piątku/Od soboty". Jeżeli gdziekolwiek wkradł się bład prosze o kontakt na PW. Ważne!! Dziękuję, Aha... Na zlocie będzie też Nowy011. I stawia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 nr 10potwierdzam przybycie w piatek wczesnym wieczorkiem :icon_rolleyes: jan kalin bedzie troszke szybciej wiec on odbierze kluczeja pozniej zglosze sie dokonac formalnosci i wplacic 2 zeta wiec do zobaczenia pozdr 3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Adam proszę poprawić, ja przyjeżdżam w sobotę rano.Szkoda pewnie mnie wiele ciekawych sytuacji ominie. :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi