GrzesiekGPZ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów - jestem świeżo upieczonym motocyklistą - jest super ! :icon_razz: Jestem posiadaczem Kawasaki GPZ 500 S i mam odnośnie niego pytanie - przy lewej manetce jest przycisk na palec wskazujący z napisem PASS - do czego to służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 sygnał świateł drogowych czyli gdy wciśniesz zapalaj sie długie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 a dokładniej to do "mrugania" długimi: przyciskasz-zapalasz, puszczasz-wraca na mijania :icon_razz:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekGPZ Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dzięki za szybką odpowiedź - poniedziałek, rano i już? Super! Oby tak zawsze. kurcze, to u mnie ten guziczek nie działa, bo działanie długich bym zauważył na pewno. Poszukam w czym rzecz, raz jeszcze dzięki! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi