Zbig Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kazdy wlasciciel CBF-ki przesiada sie na duzego Bandyte? Hehe, ten nie jest z Ostrowa?Ja tez ogladalem, ale jednak wybralem CBF, przynajmniej narazie, poprostu z tych ktore widzialem stan byl delikatnie mowiac kiepski. Pozdrawiam i gratuluje bezpiecznej i bezawaryjnej jazdy zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 "18 lat i 1200 cm3 ?! To samobójstwo" :biggrin: :clap: :cool: Bueheh ;) A tak na serio - wielkie gratulacje, fajny sprzęcior :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Kuba nie kracz, mam nadzieje, że w trakcie użytkowania nic mi nie odbije, bo jak narazie po 200km jestem z siebie zadowolony. Nowe fotki są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Powiedz lepiej jaki v-max ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Coś nas łączy Adam :icon_twisted:) --------> EZG rejstracja heheh..... Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Powiedz lepiej jaki v-max ;] Sprawdź w katalogu :offtopic: Co do łączących nas tablic. Jeżeli komuś się nudzi i lubi dziadowe tempo z przelotówką na poziomie 130 to może byśmy sie gdzieś ustawili? Bo Koluszkowscy motocykliści są z gatunku spieszących się, wykluczając forumowego Cezana który wiecznie nie ma czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Powiedz lepiej jaki v-max ;] Trzeba juz miec jaja.Zobacz tu http://pl.youtube.com/results?search_query...0&search=Szukaj Dobry rider to i 260 wycisnie, ale akurat w tym moto nie chodzi o V max ;-)))Widziales kiedys wiscigi lokomotyw, ci co latali na B12 wiedza o czym pisze;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Super Bandzior tylko szkoda ,że taki srebrny :lapad:Będziesz miał wiele frajdy z jazdy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Super Bandzior tylko szkoda ,że taki srebrny Będę udawał legendarne warszawskie BMW na ulicach Koluszek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 O przepraszam. Mnie złapało granatowe BMW. Srebrny jest Pan European, który też od czasu do czasu krąży po stolicy... A ty Adam mi nie mydlij oczu katalogami tylko mów ile wycisnąłeś z olejaka :D Bo nie wierze, że nie dałeś ognia po kupnie. Trzeba sprawdzić czy się nie dławi powyżej 200! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Nie testowałem. Powaga. Nie kupiłem moto żeby za*****alać, jestem precel. Przy 160 prowadzi sie ok, wiecej nie ciągnąłem. CBF-em sie nazapieprzałem i od 200 sie nie dławił. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Jakoś mi ten temat umknął :notworthy: Gratuluję jeszcze raz :) W Borkach opijemy zakup dużego B12 :) :crossy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi