zloty46 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem co się dzieje. Czasem z wydechu jakby wypluwało powietrze(strzał wg. mnie inaczej by było słychać). Silnik jest po szlifie cylindra i wymianie tloka. Mam też problemy z odpalaniem.Co to może być??? może to być spowodowane dziurawym filtrem powietrza??? Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez zloty46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 cos jak by z zaplonem, klin nie sciety? dobrze ustawiony zaplon, sprawdz na innej swiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 sprawdze tego klina(da się to sprawdzić bez zdejmowania magneta?-nie mam ściagacza) i jak wstrzyknę bezposrednio do cylindra strzykawka paliwą to załapie i juz później chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 moze cos z gaznikiem nie tak. moze oczysc i zobacz zaplon bo jak by byl spozniony jak ci strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi