Farmidona Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 fajne moto :D docieraj szybko i pomykaj jak się da! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Mogłbyś opisac jak sie tym lata? Szukam zamiennika swojego moto i myśle o KTM690, jednak nowe BMW też wygląda nieźle. 50 kucy szału nie robi ale byc może, jeśli moto jest superlekkie i dobrze wyważone...Konkretnie - - czym jexdziłeś do tej pory?- ile to faktycznie waży gotowe do jazdy?- komfortowa max prędkość przelotowa?- częstotliewośc wymian oleju i przeględów?- subiektywne odczucia? Sorki za lakonicznośc posta, ale jestes jednym z nielicznych na forum dosiadających nowy model tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_smart Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Super sprzęt !! Gratki :icon_question: Jak to śmiga: podoba mi sie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kurde! ale fajny! gratuluje zakupu! naprawde sprzet mi sie podoba, generalnie bardzo mi sie BMW widzi, sam sie zastanawiam czy przy przyplywie gotowki nie kupic... tylko ten servis mnie przeraza... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robass Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 kurde! ale fajny! gratuluje zakupu! naprawde sprzet mi sie podoba, generalnie bardzo mi sie BMW widzi, sam sie zastanawiam czy przy przyplywie gotowki nie kupic... tylko ten servis mnie przeraza...WitamA tak naprawde to co cie przeraza w tym serwisie?Przeciez nie trzeba robic przegladow w salonie bmw,tylko gdzie chcesz.Pozd.Robass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Fajna maszyna. Gratuluje zakupu ;). Bezawaryjnej jazdy życze :(. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
globtdm Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 WitamA tak naprawde to co cie przeraza w tym serwisie?Przeciez nie trzeba robic przegladow w salonie bmw,tylko gdzie chcesz.Pozd.Robass Ale czy to nie spowoduje utraty gwarancji ?Chyba że BMW na ten model jej nie udziela. A tak na marginesie to ładne moto, świetne i odważne posunięcie. Czekamy na więcej fotek z terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ładne typowe endurko, teraz tylko przygotować sie na jakąś dalszą wyprawę i w drogę. tylko pozazdrościć :offtopic: gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi