janciownik Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam, jak w temacie - czy ktos przebrnal te procedury ??Jesli tak, prosilbym o jakies "know How" co i jak, pokolei Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 przebrnął. o ile mi wiadomo - niejeden. i nawet pisał o tym na forum, wystarczy poszukaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 http://www.e-trike.pl/ dział REJESTRACJA. Ja ostatnio takie coś znalazłem przez przypadek. Ale nie wiem jak w przypadku innych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi