adramelech Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam brać motocyklowa A wiec gdzies 2 tygodnie temu kupilem kask Agv z serii Stealth. taki jak ten - http://www.agv.com/RANGE/STEALTH/STEALTHFLATBLACK.htm no i po tygodniu od kupienia szybka od wewnatrz miala jakies male zabrudzenie no wiec biore recznik papierowy nasaczony woda i staram sie to zmyc. Okazalo sie ze to zabrudzenie to byla naderwana folia (anti-fog jak sadze) no i powstala dziura ktora teraz juz ma kilka cm srednicy i caly czas sie rozrasta. W dodatku szybka w wyniku jakichs zabrudzen od wewnatrz juz nie jest taka przejrzysta jak ja kupowalem. Czy kazdy kask tak ma, czy to ja kupilem jakis shit? Czy wymienia mi ta szybke tam gdzie ja kupowalem jezeli kask jest na gwarancji? W sumie moga mi powiedziec ze nie stosowalem sie instrukcji dolaczonej do kasku i stosowalem jakies detergenty. Dzieki za wysluchanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Warto byłoby spróbować wymienić szybe na gwarancji.A jak sie nie uda to bedziesz musiał kupic nową szybę, albo kupić jakąs paste polerska do szyb i wypolerować szybę. Wtedy powinna byc znowu przejrzysta :banghead: tylko nie bedzie antifoga... ale są w sprzedaży folie nie parujące do naklejania na szyby :clap: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mam ten sam kask i z szybką jest wszystko ok. Wg mnie leć do sklepu jak najszybciej, spróbować warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi