bestia Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Hej rebel. Od 2 miesięcy jestem posiadaczem ZZR 1100. Moje doświadczenie w jeżdzeniu motocyklami nie jest duże, wiec tym bardziej byłem i jestem zaskoczony jazdą na zygzaku. Kupiłem go przez przypadek. Chciałem gs-a. Ale dobry kolega Wujek będący na tym forum, wspomniał ze chce się rozstać ze swoim moto. Powiedziałem że najpierw chce się nim przejechać i jak bedzie wszystko dobrze to kupuje. Dostałem moto na weekend, robiąc nim ponad 500 km. Pogodem miałem zmienną, wiec mogłem go sprawdzić w prawie każdych warunkach. Kupiłem go i jak tylko moge to wsiadam i śmigam. Gorąco polecam. Ja kupiłem z pewnych rąk. Wizualnie nie jest idealny ale technicznie jest o.k Oleju podczas mojej jazdy pochłania bardzo mało i sprawdzam go dość często tak jak radzą inni. Moc i jej oddawanie jak dla mnie pozwala czuć się bezpiecznie. Masa przeszkadza tylko wtedy gdy trzeba użyć własnej siły. W jeździe dla mnie jest nieodczuwalna. Nawet jazda w korku nie sprawia problemów. Jedyne co mnie wkurza to jak włącza się wentylator. Nadmuch "idzie" na mnie. Jak stoje w korku to jajka twardnieją :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 i co rebel? znalazles juz wymazonego sprzeta?bo cos ucichlo tu :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Ciekawe co kupił. Ja moją Kawą latam już 2 lata i jestem bardzo z niej zadowolony (na pewno tak szybko się z nią nie rozstane). Jej stan wizualny i techniczny jest bardzo dobry, poprzedni właściciel najwidoczniej o nią dbał, oczywiście widać jakieś drobne ryski na lakierze itd. no ale w końcu to moto ma 12 lat. :) Do masy idzie się przyzwyczaić, jest za to bardzo pomocna w czasie jazdy, dosłownie klei się drogi. Z tym olejem to jest u mnie akurat tak, że bierze bardzo mało - śladowe ilości. Niedawno wymieniałem napęd, na wiosne wszystkie pozostałe rzeczy też były wymienione. Jednym słowem jak się dba o maszynę to ona na pewno odwdzięczy się bezawaryjnością. Pozdro i do zobaczenia na szosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 pytam, bo gips bede mial jeszcze jakis czas i jadnak zdecydowalem sprzedac moje dwa motongi. szkoda zeby staly .a ja juz nie polatam raczej w tym sezonie no i kasa z braku pracy mi sie konczy a czeka mnie jeszcze jakas rehabilitacja czy cus ?moja kawa jest naprawde zadbana a silnik to poezja . zreszta dr tez jest super tylkoze nie zarejestrowany jeszcze [nie zdazylem hihi]pozdrawiam Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 osobiście stawiałbym na VFR ... Ewent. Duala ... Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel_ns Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 koledzy kupiłem Thundeaca 1000r z97r. W bardzo dobrym stanie. Pozdrawiam i dzieki za tyly sugesti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Gratulacje i do zobaczenia na trasie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nierob Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 koledzy kupiłem Thundeaca 1000r z97r. W bardzo dobrym stanie. Pozdrawiam i dzieki za tyly sugesti. jeszcze jeden w klubie. gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi