Digidy Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Potrzebuje ustawić wysokość świecenia świateł ale nie wiem na jakiej wysokości powinny świecić, czy ktoś z forumowiczów dysponuje może instrukcją wg poskiej normy, najlepiej z rysunkiem na jakiej wysokości powinny być odbicia na ścianie ?Szukałem na google ale nie znalazłem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 hmm...http://www.mototechnika.republika.pl/pliki/swiatla.htmlo to chodziło?jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 jedź do pierwszego lepszego diagnosty, za 10zł ci ustawią Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jedź do pierwszego lepszego diagnosty, za 10zł ci ustawią Potem wróć do garażu i odrysuj sobie ślad na ścianie. I na podłodze. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi