Seba Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 Seba a gdzie to sie znajduje ? I jak to sie robi bo wytlumaczenie zmienia sie platynki jest dla mnie nie wystarczajace :DA może Ty masz elektronika :?: Hę :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 2 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2003 Hmm ja mam po prostu simsona sr50 b4 :D Ty piszd do mnie po ludzku a nie :D Elektronik czyli ze startem na przycisk ? :D Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 3 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2003 Hmm ja mam po prostu simsona sr50 b4 :D Ty piszd do mnie po ludzku a nie :D Elektronik czyli ze startem na przycisk ? :DElektronik nie ma platynek tylko impulsator.Najprościej to sprawdzić można zdejmując plastiki te nad silnikiem. Zdejmij je i zmierz w przybliżeniu ile cm długości ma cewka zapłonowa (to taka grucha z której kabel wychodzi na świece).Elektronik czyli ze startem na przycisk ?Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi