super_stalker Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam problem mianowicie, w moim GS-ie po kontroli luzów zaworowych i kontroli naciągu łańcuszka rozrządu przykręcając śrubę przekręciłem gwint. Przekręciłem to mało powiedziane ten gwint się rozleciał (wcześniej prawdopodobnie był pęknięty :icon_question: ). Pilnie poszukuje tej części, która jest zaznaczona na foto. Natomiast miejsce w którym znajduje się ta część została zaznaczona przeze mnie strzałką. Macie jakies sugestie gdzie mogę kupić przez internet tą część ? W poniedziałek dzwonie do Suzuki bo dzisiaj już zamknięte, ale nie wiem nawet jak się ta część nazywa. :icon_mrgreen: Z gory dzięki za pomoc http://img241.imageshack.us/my.php?image=16jy1.jpg Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez super_stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ja bym zaczol od allegro do gs jest tam masa czesci.powiedz ze potrzebujesz "to co trzyma walek rozrządu w gnieździe" mysle ze kazdy bedzie wiedzial o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ja bym zaczol od allegro do gs jest tam masa czesci.powiedz ze potrzebujesz "to co trzyma walek rozrządu w gnieździe" mysle ze kazdy bedzie wiedzial o co chodzi. Ta część to mostek wałka rozrządu i postaraj się naprawić w nim gwint bo ta część jest nierozłącznie związana z Twoją głowicą i nie można jej zamieniać bezkarnie na inną.Wewnątrz był gwint M7 i nie naprawiaj poprzez zaspawanie tego otworu. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Mam problem mianowicie, w moim GS-ie po kontroli luzów zaworowych i kontroli naciągu łańcuszka rozrządu przykręcając śrubę przekręciłem gwint. Przekręciłem to mało powiedziane ten gwint się rozleciał (wcześniej http://img241.imageshack.us/my.php?image=16jy1.jpgTez swego czasu w GS-sie mialem taki problem. Rozwiazalem to wkrecajac tulejke w otwor i gwintujac na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Dziękuje za pomoc będe działał. Jak sobie nie poradzę to was jeszcze pomęczę :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi