Boczi013 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. Co sądzicie o tej apce? http://www.allegro.pl/item221754785_super_...prilia_rx_.html z tego co widze to kierunki nie działają (bo sa obrucone ku dołu...) mam prosbe czy ktos z okolicy mogłby mi obejrzec moto??pzdr :crossy: ps. jesli to zły dzial to prosze moderatora o przeniesienie go do odpowiedniego działu. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Boczek013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 No ja do lubania mam nie daleko ale teraz jestem na wakacjach po poniedziałku bym mógł obczaić bazyla wiesz o co chodzi. Pewnie aqu padniete i dlateog nie działają.Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Hmmm wydaje sie ciekawa.Spytaj czy kolo ma jakieś rachunki na cześci jak pisze że jest po remoncie. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmidona Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 za 3,5 tys zł oferta dobra za ten rocznik...zalezy co było robione... jak wał to masakra..... one wszystkie są zajeżdżone.... chociaż jak to jest seryjna 50ccm to bierz i jezdzij długo.. jak 80 + jakies cuda , spodziewaj sie remontu po 2 tys km :crossy: :) miałem rx 80... i w suie mam dosyć 50 za słabe.... 80 z kolei sypią sie... choc moja wśród 80 była jedną z mocniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Widac ze silnik byl rozbierany - silikon wystaje spod dekla. Czemu jak wal byl robiony to masakra? Jak ktos to zlozyl z glowa to motor bedzie latal baaaaaaaardzo dlugo, ja wlozylem do siebie cylinder 70 i latam juz drugi sezon i wcale sie nie obchodze delikatnie tylko caly czas kita!.Wracajac do motoru - nie ma linki obrotomierza - okolo 40 zlpodnozki pasazera tez zdjete,guma z przodu lysa chyba,zestaw napedowy do wymiany - na maks wyciagniete napinaczenie ma oslony lancucha na wachaczu,to chyba tyle. PS. Nie wiem czemu tylna felga jest zlotawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Widac ze silnik byl rozbierany - silikon wystaje spod dekla. Czemu jak wal byl robiony to masakra? Jak ktos to zlozyl z glowa to motor bedzie latal baaaaaaaardzo dlugo, ja wlozylem do siebie cylinder 70 i latam juz drugi sezon i wcale sie nie obchodze delikatnie tylko caly czas kita!.Wracajac do motoru - nie ma linki obrotomierza - okolo 40 zlpodnozki pasazera tez zdjete,guma z przodu lysa chyba,zestaw napedowy do wymiany - na maks wyciagniete napinaczenie ma oslony lancucha na wachaczu,to chyba tyle. PS. Nie wiem czemu tylna felga jest zlotawa Do tego rozdarte siedzenie, korozja ramy i ułamana klamka hamulca. Za wysoka cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 za 3,5 tys zł oferta dobra za ten rocznik...zalezy co było robione... jak wał to masakra.....Hę?Ja swojego kupiłem za 3100zł, 2005r Za wysoka cena Prawda...Wertuj allegro 3 razy dziennie to wkońcu coś znajdziesz nawet troche taniej... Widac ze silnik byl rozbieranyNie oszukujmy się, nie ma motocykli/motorowerów dobrych...większość to wraki... PZDR... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No, ze rozbierany silnik to widac, ja tez rozbieralem silnik, ale robilem motor dla siebie to nie ma fuszerki, przynajmniej nie wylazi silikon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Prosze moda o zamkniecie tematu... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmidona Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jak na rx nie jest to za wysoka cena , a jak moto jest w miare ok i poszło by za 3300 to i tak spoko ja rx 1997 rok sprzedałem 80ccm za 4k i genialny to on nie był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Hę?Ja swojego kupiłem za 3100zł, 2005rPrawda...Wertuj allegro 3 razy dziennie to wkońcu coś znajdziesz nawet troche taniej...Nie oszukujmy się, nie ma motocykli/motorowerów dobrych...większość to wraki... PZDR...Jeśli kupiłeś RXa z 2005 roku za takie śmieszne pieniądze to nie dziw się że to wrak. Normalna cena to okolo 6-7 tysięcy za ten rocznik. Taniej to możesz kupić jeszcze ramę z dokumentami :icon_rolleyes: Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item226932335_aprili...0_rok_2000.html a co myslicie o tym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Hę?Ja swojego kupiłem za 3100zł, 2005rJeżeli to to co masz w avatarze to nawet tyle bym nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmidona Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 a o tym myślimy że trzeba go obejrzeć... gośćpisze ze ma inne moto.. czyli handluje.... z zachodu taką aprilke taniej mozna przywieźć , 3,5 tys normalna cena.. ale cza obejrzeć ;) przynajmniej tyle ze są duze szanse ze jest orginalna - zadnych tuningów - taką pojeździsz najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Jeśli kupiłeś RXa z 2005 roku za takie śmieszne pieniądze to nie dziw się że to wrak. Normalna cena to okolo 6-7 tysięcy za ten rocznik. Taniej to możesz kupić jeszcze ramę z dokumentami mrugacz.gif Ja kupiłem Peugeota Xp6... Troche już w niego włożyłem- myślę ze zmieszcze się w 500-1000zł...Silnik ideał ;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi