nunka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ktos sie wybiera? http://www.biker.riders.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 miałem jechać, ale w tym czasie jest krotoszyn, więc nie da rady.ale warto się wybrać, bo impreza rozrasta się naprawdę imponująco, zwłaszcza że została przeniesiona z szyman do olsztyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Już II edycja w tym roku. Na pierwszej nie byłem, ale na tej na pewno się pojawie. Tym bardziej, że mam niedaleko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ja sie wybieram i jezeli mnie do puszcza to wkoncu trza sprawdzic jak maszyna spisuje sie na 1.4 miliDo zobaczenia na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerb Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Ja bede na 100% nawet jakby padalo, ale szukam tez informacji czy mozna tam przyjechac na 2 dni (nocka w namiocie) ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/cerb/ - moja stajnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 na szymanach można było więc teraz też na pewno. ale jakby co, to zaraz obok masz ośrodek z polem namiotowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Bylem w zeszlym roku ogladac wyscigi na 1/4 mili w Toruniu - slyszeliscie moze czy w tym roku takze bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi