mycha... Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) BMW Sauber F1 Team - Bemowo http://pit-lane-park.pl/index.html Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez mycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Mycha i Belgu dzięki za info dot. BMW Show na Bemowie:icon_biggrin: Absolutna bomba! Z pewnością ja tam będę ,być może z grupą znajomych :) Pzdróweczka, Aga Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 No to w końcu gdzie sie spotykamy i o której :banghead: Pytam sie gdyz watek sie nie rozwija. Mało chetnych :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mam chitry plan żeby uciec z miejskiego gąszczu gdzieś... gdziekolwiek... Mam liku znajomych z podobnym poglądem i podobną prędkością przelotowo-ślimakową (80-90)średnia masa maszynerii przekracza 200 kilo i nogi zawsze jadą przed głową Szukam chętnych do wspólnego hałasowania po podwarszawskich miejscowościach Może Kazimierz, może Nieborów, Nałęczów Może znalazłby się jakiś przewodnik dla stada PozdrawiamKrzysiek Magistrala 1.6 Zatem Kjujik zaprasza :banghead: Jestem niedaleko Nieborowa i co tu ukrywać mam słabość do Nieborowa właśnie i do Arkadii w szczególności :banghead: Tak czy siak na PW i poprowadzę :clap: Jak wiadomo wszystkie drogi prowadzą ... na manowce :banghead: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) UwagaCelujemy w Nieborów Szanowny Kjujik zaproponował swoje przewodnictwo Postaramy się je doświadczalnie sprawdzić Ponieważ demokracja rzadko się sprawdza (przy wybieraniu czasu i miejsca)Zaczynamy o 10:00 w niedzielę 19.08.2007 Aleja Krakowska 15 stacja sHELL http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=shell&l...&type=3&scale=1 Czekamy 30 minut i....Wyciągamy z kapelusza Kjujika W tym czasie w wyżej wymienionym Nieborowie odbywa się Impreza motocyklowa, (więc będzie okazja wbić się na impre, jak kto chce) http://forum.motocyklistow.pl/Bikers-Meeti...007-t78491.html A jak kto chce to Nałęczów jest blisko a tam też je piknie hey! PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 P.S. Panie Kjuik Coś Pan tam napisał, (Że za rok?) Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Upload Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 P.S. Panie Kjuik Coś Pan tam napisał, (Że za rok?)Nooo właśnie pędzę się usprawiedliwiać ... 18-19.08 to czas gdy kjujik wraz z Odchodzącymi nagina w kierunku miejscowości Piecki. :crossy: Służę półprzewodnictwem w dowolnym innym terminie. :biggrin: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Luzik Byłem już w Nieborowie jak raz się udało to i teraz trafię Zwłaszcza że Wszystko wskazuje na to że moja żoneczka będzie moim pilotem a ona z mapą trafi wszędzie. (w tym roku zamknęliśmy pętle wokół polski (w sumie 9 lat wspólnych wycieczek)Nie tracę nadziei w Waszą frekwencję i do zobaczenia w niedzielę PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Proponuję w drodze powrotnej zajechać do Żelazowej Woli, ładny park a poza tym dawno nie byłem :rolleyes: Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Hmm... Moze w niedziele uda i mnie sie podjechac.Wczoraj z kilkoma osobami znalezlismy sie w Sielpi i Przysusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 UwagaCelujemy w Nieborów Szanowny Kjujik zaproponował swoje przewodnictwo Postaramy się je doświadczalnie sprawdzić Ponieważ demokracja rzadko się sprawdza (przy wybieraniu czasu i miejsca)Zaczynamy o 10:00 w niedzielę 19.08.2007 Aleja Krakowska 15 stacja sHELL Ja będę o 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a przygarniecie i takiego nowicjusza jak ja? :icon_question: Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a przygarniecie i takiego nowicjusza jak ja? :buttrock:Wbijaj się i nawet nie pytaj :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Skoro zabieracie nowicjuszy, to ja tez sie pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek_73 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 No to jest nas już dwóch nowicjuszy ;) Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 jeśli zwloke sie z wyra wraz z pierwszymi promieniami słońca to stawię sie o umówionej godzinie w umówionym miejscu ;) i dołącze do "ogona" (nowicjuszy :) ) Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi