Pacher Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Witamostatnio padł mi uszczelniacz na wale w KTM 300, i moto strasznie kopciło,bryzgało olejem, właśnie rozebrałem silnik myśląc że uszczelniacz jest podobny do tych ala MZ, niestety tak nie jest, i teraz nie wiem gdzie w miarę szybko i tanio dostane taki uszczelniacz, do tego jeszcze łożyska na wał do kosza sprzęgłowego i co tam jeszcze jest do zmiany na dole silnika, w zimie będe tulejował cylinder, a korba narazie nie potrzebuje zmiany więc chciałbym dobrze zrobić dół silnika pozdrawiam acha, moto jest z 94r, najgorsze jest to że wakacje lecą a KTM nie sprawny_________________ Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Pacher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 praktycznie w każdym sklepie z łożyskami dostaniesz, jak nie to można zamówić. Przynajmniej w Łodzi tak jest Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ale chodzi Ci o łożyska? najgorszy problem jest z uszczelniaczami pierwszy raz coś takiego widzę, nawet na internecie nie mogę nic takiego znaleźć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zdejmij stary, pomierz, i powiedz w sklepie z łożyskami że chcesz simmering o takich i takich wymiarach, gwarantuję że jeśli nie w pierwszym, to w drugim sklepie to dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi