Jump to content

Nietypowe żarówki kierunków

Recommended Posts

Witam!

Przepaliła mi się żarówka i okazuje się że jest niemały problem żeby taką gdzieś kupić. Moze wiecej więcje na ten temat. Zaznaczę że kierunki były kupione w niemczech i maja homologacje. Link z fotka żarówki http://rapidshare.com/files/46909423/DSCN0575.jpg

pozdro

Lec na stacje benzynowa i popros o zarowki do samochodu do tablicy rejestracyjnej, albo do kontrolek w desce rozdzielczej, te zarowki na stacjach sa mniejsze na wtyku o 0,5mm ale pasuja (przerabialem w hondzie,z poczatku nie chcialem brac ale stwierdzielm ze zaryzykuje te 70gr i sie udalo bez problemow), pozniej kup w sklepie lakier do zarowek-pomaranczowy i pomaluj

Lec na stacje benzynowa i popros o zarowki do samochodu do tablicy rejestracyjnej, albo do kontrolek w desce rozdzielczej, te zarowki na stacjach sa mniejsze na wtyku o 0,5mm ale pasuja (przerabialem w hondzie,z poczatku nie chcialem brac ale stwierdzielm ze zaryzykuje te 70gr i sie udalo bez problemow), pozniej kup w sklepie lakier do zarowek-pomaranczowy i pomaluj

Ech wiem wiem, ale te samochodowe mają 5W a nie 21W przez co będzie migać za szybko...

pozdro