damek0007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 hej wszytkim:)mam takie problem otorz od bardzo dawna mialem problemy ze swiecami w moto, za kazdym razem jak wkrece nową swiece to motor jezdiz jak mazenie, ale po kilku kilometrach jazdy zaczyna kichac, prychac i wogole nie ma mocy tylko strzela i ciezko go odpalic, odkrecam swiece a ona jest cala czarna i zakopcona;/ jak ją wyczyszcze to znowu jest wszystko ok...co jest tego przyczyna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goodidea Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zdajesz sobie sprawe ze przyczym moze byc cala masa...podpowiem tylko tyle ze w moim vulcanie byla dokladnie taka sytuacja na tylnim cylindrze...co sie okazalo zawory wydechowe sie nie domykaly;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 za bogata mieszanka np Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jak bym zawiozl moto do mechanika na regulacje gaznika to moglo by pomoc? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 jak bym zawiozl moto do mechanika na regulacje gaznika to moglo by pomoc? :buttrock:no raczej tak bowiem nalezy zmnieszyć(zuboższyć mieszanke) wtedy kolor swiecy powinen sie poprawić i nie bedziesz musiał tak czesto ją wymieniac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azia66 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 popieram przedmówców za bogata mieszanka, w swoim sprzęcie mialem rozwiercone w gaźniku przez poprzedniego właściciela dysze i miałem podobny problem tylko tym się różniło ze po jednym większym wypadzie świeca nadawała się do wyrzucenia bo się wypalała i już nie mogłem odpalić moto.Pierwsze co przejżyj gaźnik zanim weźmiesz sie za coś innego.a ile spala twój sprzęt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) popieram przedmówców za bogata mieszanka, w swoim sprzęcie mialem rozwiercone w gaźniku przez poprzedniego właściciela dysze i miałem podobny problem tylko tym się różniło ze po jednym większym wypadzie świeca nadawała się do wyrzucenia bo się wypalała i już nie mogłem odpalić moto.Pierwsze co przejżyj gaźnik zanim weźmiesz sie za coś innego.a ile spala twój sprzęt??zalezy jak jezdze ale tak od 6 do 10litrow Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez damek0007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi